Strouhanky a obalovací směsi
Bezlepková strouhanka japonského stylu je lehká a křupavá.
Panko strouhanka je ideální na smažení mořských plodů nebo masa. Ideální v kombinaci s moukou Tempura. Tak vytvoříte tu pravou obalovací směs. Složení (alergeny tučně): -...
Vilgain Panko strouhanka BIO je skvělou bezlepkovou alternativou klasické strouhanky, která díky obsahu tří druhů mouky dodá tvým pokrmům extra křupavost.
BEZLEPKOVÁ STROUHANKA Bezlepková strouhanka je lehce stravitelná varianta strouhanky vyrobená speciálně pro lidi s intolerancí na lepek. V bezlepkové strouhance lze krásně...
Panko strouhanka je ideální na smažení mořských plodů nebo masa. Ideální v kombinaci s moukou Tempura. Tak vytvoříte tu pravou obalovací směs. Složení (alergeny tučně): -...
Tento výrobek dobrou alternativou strouhanky k obalování při smažení masa, zeleniny, žampiónů či sýrů. V trojobalu ho můžete používat v kombinaci s rýžovou moukou. Kukuřičná...
Složenípšeničná mouka, palmový olej, voda, droždí, glukóza, sůlAlergenylepekPrůměrné výživové hodnoty na 100 g:Energie: 1531 kJ/366 kcalTuky: 4 g z toho nasycené mastné...
Kukuřičná strouhanka s lupínky je příjemně křupavá a přirozeně bezlepková. Je určena na obalování a smažení, zahušťování, vaření i pečení místo klasické strouhanky.
Kukuřičná strouhanka křupavá je příjemně křupavá a přirozeně bezlepková. Je určena na obalování a smažení, zahušťování, vaření i pečení místo klasické strouhanky.
Výborná panko strouhanka v kilovém balení je výborná na obalování všech smažených pokrmů. Panko vytváří výtečnou křupavou krustu a používá se zejména k obalení masa, ryb a...
Kukuřičná strouhanka BIO je skvělou bezlepkovou alternativou klasické strouhanky, která díky obsahu kukuřičné a cizrnové mouky a větších kousků dodá tvým pokrmům extra křupavost.
Mahá koření dokáže vytvořit tzv. "základní" dochucení a neomrzí ani po častém používání. CERIA MAHÁ koření 100 g Směs určena k základnímu dochucení pokrmů tzv. "naslano"....
Křupavá klasika bez lepku! PANIERMEHL BREADCRUMBS od značky Schär je bezlepková strouhanka, která se skvěle hodí na obalování masa, zeleniny i sýrových specialit. Jemná...
Panko obalovací směs je japonská strouhanka s typicky hrubší strukturou, která vytváří dokonale křupavý a nadýchaný obal. Oproti klasické strouhance má světlejší barvu a během...
Kukuřičná strouhanka výborně poslouží k obalování namísto pšeničné strouhanky.
Natural Jihlava Strouhanka kukuřično cizrnová.
Přirozeně bezlepková varianta klasické strouhanky.
Složení: bramborový škrob, kukuřičný škrob, rýžová mouka, sójová mouka, rostlinný olej – palmový, zahušťovadlá: guarová mouka a karboxymetylcelulóza, emulgátor: mono a...
Řízečky s jemnou oříškovou chutí Už vás nebaví fádní chuť klasického trojobalu? V tom případě by mohla být tím pravým křupavá sezamová strouhanka. Sezamová semínka dodají...
Křupavý obal pálivé chuti Máte rádi, když sousto v ústech jemně pálí? Pokud chcete pokrmům dodat ostřejší příchuť, můžete je zkusit obalit v křupavé strouhance s chilli...