Banánová mouka Univerzální směs pro přípravu sladkého a slaného pečiva. Mouka vhodná pro SCD výživu a bezlepkovou dietu. Vhodné pro SCD výživu v 1. až 3. měsíci! Návod na přípravu sladkého pečiva: Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 150 g medu, 200g jemně nastrouhané mrkve Ze směsi vypracujeme těsto, které se nechá 15 minut odpočinout. Poté těsto přendáme do olejem vymazané formy. Nahoru můžeme přidat čerstvé sezónní ovoce. Návod na přípravu slaného... Celý popis
Koupit za 201 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Expres Menu Banánová mouka 400g
Doprava:
66 Kč
201 Kč
Koupit za 201 Kč
EXPRES MENU Banánová mouka 400 g
Doprava:
57 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
EXPRES MENU Banánová mouka ze žlutých banánů 400g
Doprava:
65 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
EXPRES MENU Banánová mouka 400 g
Doprava:
70 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
EXPRES MENU Banánová mouka 400 g 400 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
189 Kč
Koupit za 189 Kč
Popis
Banánová mouka
Univerzální směs pro přípravu sladkého a slaného pečiva. Mouka vhodná pro SCD výživu a bezlepkovou dietu.
Vhodné pro SCD výživu v 1. až 3. měsíci!
Návod na přípravu sladkého pečiva:
Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 150 g medu, 200g jemně nastrouhané mrkve Ze směsi vypracujeme těsto, které se nechá 15 minut odpočinout. Poté těsto přendáme do olejem vymazané formy. Nahoru můžeme přidat čerstvé sezónní ovoce.
Návod na přípravu slaného pečiva:
Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 200g jemně nastrouhané cukety, přidáme 3 – 5g soli. Ze směsi vypracujeme těsto, které necháme 15 minut odpočinout. Těsto přendáme do olejem vymazané formy na sendvičový chléb. Podle chuti lze do těsta přidat škvarky, strouhaný sýr, sušená rajčata, kmín. Těsto pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 30 – 40 minut.
Chléb z banánové mouky podle Marky (Marky SCD recepty):
Suroviny: 5 vajec, 1/2 šálku kokosového oleje na vaření, 1/2 lžičky soli, 2 lžičky drceného kmínu 1 lžička kmínu na ozdobu, 1 šálek banánové mouky
1. V míse pomocí ponorného mixéru smíchám vejce, olej, sůl a drcený kmín. Pak přidám banánovou mouku (pozor, je opravdu velmi jemná, práší) a znovu rozmixuji. Jakmile mám smícháno, dám těstu asi na 15 minut pauzu.
2. Po pauze těsto přeliji do formy opatřené pečícím papírem, ozdobím kmínem a dám péct do předem vyhřáté horkovzdušné trouby na 180°C po dobu asi 50 minut.
(Do chlebu při výrobě těsta můžete přidat nějakou bylinku, třeba bazalku, majoránku nebo tymián, ať máte změnu. Ti co nefázují, si mohou dovolit více a chleba si upravit třeba přidáním osmažené šalotky nebo česneku.)
Spotřebujte do data na obalu.
Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby
Skladování: Směsi na pečení skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě.
Univerzální směs pro přípravu sladkého a slaného pečiva. Mouka vhodná pro SCD výživu a bezlepkovou dietu.
Vhodné pro SCD výživu v 1. až 3. měsíci!
Návod na přípravu sladkého pečiva:
Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 150 g medu, 200g jemně nastrouhané mrkve Ze směsi vypracujeme těsto, které se nechá 15 minut odpočinout. Poté těsto přendáme do olejem vymazané formy. Nahoru můžeme přidat čerstvé sezónní ovoce.
Návod na přípravu slaného pečiva:
Do mísy nasypeme 200g směsi (polovinu sáčku), přidáme 150 ml oleje, 100 ml vody, 200g jemně nastrouhané cukety, přidáme 3 – 5g soli. Ze směsi vypracujeme těsto, které necháme 15 minut odpočinout. Těsto přendáme do olejem vymazané formy na sendvičový chléb. Podle chuti lze do těsta přidat škvarky, strouhaný sýr, sušená rajčata, kmín. Těsto pečeme v předehřáté troubě při 180 °C cca 30 – 40 minut.
Chléb z banánové mouky podle Marky (Marky SCD recepty):
Suroviny: 5 vajec, 1/2 šálku kokosového oleje na vaření, 1/2 lžičky soli, 2 lžičky drceného kmínu 1 lžička kmínu na ozdobu, 1 šálek banánové mouky
1. V míse pomocí ponorného mixéru smíchám vejce, olej, sůl a drcený kmín. Pak přidám banánovou mouku (pozor, je opravdu velmi jemná, práší) a znovu rozmixuji. Jakmile mám smícháno, dám těstu asi na 15 minut pauzu.
2. Po pauze těsto přeliji do formy opatřené pečícím papírem, ozdobím kmínem a dám péct do předem vyhřáté horkovzdušné trouby na 180°C po dobu asi 50 minut.
(Do chlebu při výrobě těsta můžete přidat nějakou bylinku, třeba bazalku, majoránku nebo tymián, ať máte změnu. Ti co nefázují, si mohou dovolit více a chleba si upravit třeba přidáním osmažené šalotky nebo česneku.)
Spotřebujte do data na obalu.
Trvanlivost: 12 měsíců od data výroby
Skladování: Směsi na pečení skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě.
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |