Fazole červená ledvina Fazole červená ledvinka chutí připomíná jedlé kaštany. Jsou původem ze střední Ameriky, kde jim přezdívají chilly fazole, protože jsou v Mexiku nedílnou součástí jídelníčku. Připravuje se z nich pokrm zvaný Chilly con Carne. Jako příloha se k nim hodí rýže nebo pokrm z kukuřice. Červené fazole mají druhý nejvyšší obsah stravitelných bílkovin. Jejich konzumace je pro náš organismus víc než důležitá. Fazole červená ledvina si dopřejte alespoň jednou týdně. Fazole mají nízký... Celý popis

Koupit za 89 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Fazole červená ledvina

Fazole červená ledvinka chutí připomíná jedlé kaštany. Jsou původem ze střední Ameriky, kde jim přezdívají chilly fazole, protože jsou v Mexiku nedílnou součástí jídelníčku. Připravuje se z nich pokrm zvaný Chilly con Carne. Jako příloha se k nim hodí rýže nebo pokrm z kukuřice. Červené fazole mají druhý nejvyšší obsah stravitelných bílkovin. Jejich konzumace je pro náš organismus víc než důležitá.

Fazole červená ledvina si dopřejte alespoň jednou týdně. Fazole mají nízký glykemický index. Fazole lze upravit vařením, pečením, ale i sterilizací. Chutnat vám budou v polévce i v guláši. Fazolí se rozhodně nebojte, s kombinací protinadýmavých bylinek (fenykl, majoránka, saturejka, bazalka, tymián, kmín...) zmizí nadýmání pokaždé, co je konzumujete.

Příprava

Nejprve fazole dobře přebereme a propereme v teplé vodě. Abychom urychlili vaření červených fazolí je nutné je předem namočit alespoň na 8-12 hodin. Poté vařte v neosolené vodě 90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci. Solíme až nakonec.

Složení

Fazole červená ledvina. Může obsahovat stopy lepku.

Skladování

Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.

Země původu

Ukrajina

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Vital Country