Mouka typu "Manitoba" se získává mletím odrůd měkké pšenice pěstovaných v Severní Americe. Hodí se do přípravků s dlouhým kvašením, kynutých výrobků pro zvláštní příležitosti a jako zpevňovač slabých mouk. Technické vlastnosti*: W 280 - 340, P/L 0,5-0,75, ASH 0,65% max, FN 280 min * Údaje jsou orientační.   Technické vlastnosti se mohou lišit v závislosti na trendu ročních období a následné fyziologické variabilitě suroviny.  

Koupit za 59 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Mouka typu "Manitoba" se získává mletím odrůd měkké pšenice pěstovaných v Severní Americe. Hodí se do přípravků s dlouhým kvašením, kynutých výrobků pro zvláštní příležitosti a jako zpevňovač slabých mouk.

Technické vlastnosti*: W 280 - 340, P/L 0,5-0,75, ASH 0,65% max, FN 280 min

* Údaje jsou orientační.
  Technické vlastnosti se mohou lišit v závislosti na trendu ročních období a následné fyziologické variabilitě suroviny.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Molino Rossetto