Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze bůček a plec. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce. Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření. Po... Celý popis
Koupit za 129 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze bůček a plec.
Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.
Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení: Min. 70% vepřového masa: plec a bok, Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko) Tymián, Šalvěj, Sůl do 2% a pepř
Hmotnost: 160g
Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.
Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 12 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení: Min. 70% vepřového masa: plec a bok, Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost (mléko) Tymián, Šalvěj, Sůl do 2% a pepř
Hmotnost: 160g
Parametry
Výrobce | Paštiky Rašovská |