Paštiky
Poctivé zavařeniny a masové delikatesy vyráběné způsobem, jaký znali již naši předkové za první republiky. Tato chuťově výrazná paštika z naloženého jeleního masa a brusinek...
Detailní popis produktu Tato hovězí paštika je pečena z vyzrálého hovězího masa, ceněného plemene Angus chovaného na Vysočině. Společně s játry, vepřovým bůčkem, trochou...
Složení: Výživové údaje na 100 g/ vepřovka Energetická hodnota: 968 kJ /233 kcal Tuky: 18,7 g z toho nasycených: 7,3 g Sacharidy: 0,8 g z toho cukry: 0 g Bílkoviny: 15,4...
PATIFU delikates Premiová tofu paštika. Vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Praktické balení v ALU misce lze snadno...
Hrubozrnná paštika s výraznou chutí husího výpeku a zároveň mírně nasládlá po povidlech a brusinkách, kterými je proložena. Ideální je namazaná na celozrnném pečivu.
KACHNÍ MASO VS. JÁTRA Naše kachní paštika je z 60 % tvořena kachními prsy a pouze 17 % kachními játry, což mnozí výrobci dělají opačně - více jater, méně masa. PEČENÁ...
Jemná paštika s výraznou kyselkavou chutí pomerančů a vůní po pomerančovém likéru. Ideální v kombinaci s tmavým křupavým pečivem. Parádní chuťový zážitek od šéfkuchaře Vítka...
VEPŘOVÉ MASO K výrobě vepřové paštiky používáme vepřová játra, uzenou i neuzenou vepřovou ples a vepřový lalok. OLOMOUCKÝ TVARŮŽEK Do každé skleničky s vepřovou paštikou...
V hájenkách a na panstvích bylo srnčí maso v sezóně relativně často na jídelním stole. Srnčí maso je velmi vyhledávané pro svou chuť i dnes. Ve starých recepturách se často...
PATIFU s hlívou Premiová tofu paštika. Vyniká velmi jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí, která připomíná masnou paštiku. Praktické balení v ALU misce lze snadno...
Skvěle se hodí k těžším červeným vínům a bylinným destilátům. Díky poctivému zpracování získala ocenění Regionální potravina Ústeckého kraje a prestižní značku KLASA, které...
Vychutnej si poctivý rybí spread ze sardinky obecné, bohatý na kvalitní bílkoviny. Vyvážené spektrum chutí panenského olivového oleje, špetky sušených rajčat, koření a soli...
Chuť této paštiky formuje maso z divočáka, restovaná kořenová zelenina a směs divokého koření s jalovcem. Velmi dobrá s tmavým čerstvým chlebem, nebo na topince. Podáváme s...
Domácí, hrubozrnná paštika kořenité a naturální chuti zvěřiny s vůní koňaku. Ideální je v kombinaci s čerstvě upečeným žitným chlebem. Jedinečný chuťový zážitek od šéfkuchaře...
KRÁLIČÍ MASO Jemné, světlé králičí maso, které je vhodné i pro ty nejmenší. Malé množství soli, zelenina, kvalitní maso a žádný lepek. ZÁKLAD CHUTI Základem naší králičí...
CELÉ KUŘÁTKO Na paštiku z grilovaného kuřátka využijeme všechny části kuřete. ZÁKLAD CHUTI Základem naší paštiky z grilovaného kuřátka není jen kvalitní kuřecí maso ale...
Darkový set francouzských terin (hrubozrnných paštik) od Avon & Ragobert. Dárkové balení francouzskýcj paštik v plechu obsahuje: - srnčí terina, 75g (Složení: vepřové...
Dančí paštika s divokým kořením Daněk byl považován za královskou lovnou zvěř chovanou v mnoha panských oborách. Nyní se vyskytuje celkem hojně i ve volných honitbách. Má...
VEPŘOVÉ MASO K výrobě játrové paštiky používáme vepřová játra, uzenou i neuzenou vepřovou ples a vepřový lalok. RESTOVANÁ CIBULKA Abychom paštice dodali ten správný šmrnc,...
Bůčková paštika s cibulkou a chilli je skutečnou lahůdkou pro milovníky výrazných chutí. Základem paštiky je pečlivě vybraný bůček, který je díky tradičnímu postupu výroby...