Fazole červená ledvina 500 g BIO PROBIO Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem). Bude chutným zpestřením vašich salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů. Výborně se hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným jídlům. Kdo má rád pikantnější pokrmy, bude mu chutnat s kayenským pepřem, pálivou paprikou nebo chilli. Složení: 100 % fazole červená ledvina BIO Skladování: Skladujte... Celý popis
Koupit za 95 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
PROBIO Fazole červená ledvina 500 g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
95 Kč
Koupit za 95 Kč
96 %
PROBIO Fazole červená ledvina BIO 500 g
Doprava:
29 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Popis
Fazole červená ledvina 500 g BIO PROBIO
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem). Bude chutným zpestřením vašich salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů. Výborně se hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným jídlům. Kdo má rád pikantnější pokrmy, bude mu chutnat s kayenským pepřem, pálivou paprikou nebo chilli.
Složení:
100 % fazole červená ledvina BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C .
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1304 kJ / 312 kcal
Tuky:
1,3 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
Fazole červená ledvina pochází ze Střední Ameriky, někdy je označována jako „chilli fazole“ a v Mexiku se z ní připravuje tradiční jídlo „chilli con carne“ (chilli s masem). Bude chutným zpestřením vašich salátů, rizot, polévek i hlavních pokrmů. Výborně se hodí jako příloha k rýžovým a kukuřičným jídlům. Kdo má rád pikantnější pokrmy, bude mu chutnat s kayenským pepřem, pálivou paprikou nebo chilli.
Složení:
100 % fazole červená ledvina BIO
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C .
Průměrné výživové údaje ve 100 g
Energie:
1304 kJ / 312 kcal
Tuky:
1,3 g
z toho nasycené nemastné kyseliny:
Parametry
| Výrobce | Pro-bio |