Složení: fazole adzuki. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1387 kJ / 331 kcal; tuky: 0,5 g; nasycené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 59 g; cukry: 2 g; bílkoviny: 22 g; sůl: < 0,01 g. Země původu: Čína / Myanmar. Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu. Použití: Fazole Adzuki - tmavě červené až hnědé barvy o velikosti půl centimetru jsou velmi oblíbené v Asii, odkud také pocházejí (Čína). Jsou zde tradiční součástí kuchyně a připravují se díky jemně nasládlé a výrazně... Celý popis
Koupit za 51 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Provita FAZULA Adzuki 400g 400g
Doprava:
35 Kč
Skladem
51 Kč
Koupit za 51 Kč
Fazole adzuki 500g, Provita
Doprava:
69 Kč
Skladem
38 Kč
Koupit za 38 Kč
Popis
Složení: fazole adzuki.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1387 kJ / 331 kcal;
tuky: 0,5 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,4 g;
sacharidy: 59 g;
cukry: 2 g;
bílkoviny: 22 g;
sůl: < 0,01 g.
Země původu: Čína / Myanmar.
Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Použití:
Fazole Adzuki - tmavě červené až hnědé barvy o velikosti půl centimetru jsou velmi oblíbené v Asii, odkud také pocházejí (Čína). Jsou zde tradiční součástí kuchyně a připravují se díky jemně nasládlé a výrazně ořechové chuti naslano i nasladko.
Adzuki nebo také azuki jsou výbornou přílohou, přidat je můžeme do pomazánek, salátu se zeleninou, omáček, dušených směsí na paprice, karbanátku či kuliček. Dětem z nich můžeme připravit čokoládový krém nebo brownies. Adzuki jsou stejně jako mungo vhodné ke klíčení.
Příprava:
Fazole nejprve namáčíme zhruba na 7 hodin, ideálně přes noc. Poté vodu slijeme a vaříme ve vodě nové asi 50 minut v obyčejném hrnci nebo 15 - 20 minut v hrnci tlakovém.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
energetická hodnota: 1387 kJ / 331 kcal;
tuky: 0,5 g;
nasycené mastné kyseliny: 0,4 g;
sacharidy: 59 g;
cukry: 2 g;
bílkoviny: 22 g;
sůl: < 0,01 g.
Země původu: Čína / Myanmar.
Skladování: Skladujte v suchu, chladu a temnu.
Použití:
Fazole Adzuki - tmavě červené až hnědé barvy o velikosti půl centimetru jsou velmi oblíbené v Asii, odkud také pocházejí (Čína). Jsou zde tradiční součástí kuchyně a připravují se díky jemně nasládlé a výrazně ořechové chuti naslano i nasladko.
Adzuki nebo také azuki jsou výbornou přílohou, přidat je můžeme do pomazánek, salátu se zeleninou, omáček, dušených směsí na paprice, karbanátku či kuliček. Dětem z nich můžeme připravit čokoládový krém nebo brownies. Adzuki jsou stejně jako mungo vhodné ke klíčení.
Příprava:
Fazole nejprve namáčíme zhruba na 7 hodin, ideálně přes noc. Poté vodu slijeme a vaříme ve vodě nové asi 50 minut v obyčejném hrnci nebo 15 - 20 minut v hrnci tlakovém.
Parametry
Výrobce | Provita |
Hmotnost balení | 400 g |
Druh luštěniny | fazole |
Bio | ne |