Připraven k broušení všech nožů Vysoce kvalitní oboustranný prémiový diamantový brousek DAMANO na nože se zrnitostí 600# a 1000# v luxusní sadě určený na broušení všech nožů. Oboustranné broušení je výhodné v tom, že nejprve nůž na hrubší straně nabrousíte a pan na jenmém zrnu doladíte. Brousek je společností Faval, která se na výrobu brousků specializuje již řadu let. Na jejich výrobu jsou použity velice kvalitní materiály.   Jedinečný v oblasti broušení Broušení nožů na diamantovém brousku... Celý popis

Koupit za 687 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Připraven k broušení všech nožů

Vysoce kvalitní oboustranný prémiový diamantový brousek DAMANO na nože se zrnitostí 600# a 1000# v luxusní sadě určený na broušení všech nožů. Oboustranné broušení je výhodné v tom, že nejprve nůž na hrubší straně nabrousíte a pan na jenmém zrnu doladíte. Brousek je společností Faval, která se na výrobu brousků specializuje již řadu let. Na jejich výrobu jsou použity velice kvalitní materiály.

 

Jedinečný v oblasti broušení

Broušení nožů na diamantovém brousku je technika, která se používá k ostření a tvarování nožů. Diamantové brousicí nástroje jsou obzvláště účinné při práci s tvrdší ocelí, protože diamanty jsou nejtvrdším známým přírodním materiálem a jsou schopny efektivně odstraňovat materiál a vytvářet ostré hrany.

Jednoduché broušení zvládne každý

Zde je postup broušení nožů na diamantovém brousku:

-

Příprava nože: Předtím než začnete s broušením, ujistěte se, že nůž je čistý a zbavený jakéhokoli zbytku jídla nebo nečistot.

-

Umístění brousku: Diamantový brousek by měl být umístěn na stabilním povrchu. Ujistěte se, že je správně položen, aby se minimalizoval pohyb během broušení.

-

Volba hrubosti broušení: Zvolte správnou hrubost diamantového brousku v závislosti na stavu ostří nože. Pokud je nůž velmi tupý, začněte hrubším broušením a postupně přejděte na jemnější brusné kameny.

-

Broušení: Držte nůž v předem určeném úhlu vzhledem k broušení. Úhel broušení nože udává výrobce. Pomalu a rovnoměrně vedejte nůž po brusném kotouči, zajišťujte konzistentní tlak a pohybujte se v obou směrech, aby se vytvořila symetrická a ostřejší hrana.

-

Kontrola ostrosti: Pravidelně kontrolujte ostrost nože. K tomu můžete jemně zaklepat prsty po ostří nože a cítit, jak se mění hrubost. Ale opatrně!!!

-

Jemné broušení a leštění: Poté přejděte  na jemnější diamantovou plochu, abyste vytvořili hladší a lesklejší hranu. To zahrnuje postupné odstranění drsnějšího otěru.

-

Důležité je mít trpělivost a postupovat opatrně, abyste dosáhli optimálního výsledku při broušení nožů na diamantovém brousku.

Dárkové balení

Každý brousek je balený v hezké dárkové krabičce s českým návodem. Proto jej bez problému můžete věnovat jako dárek.

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Damano