Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína. Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety. Terina... Celý popis
Koupit za 84 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem 90g
Doprava:
79 Kč
Skladem
113 Kč
Koupit za 113 Kč
Jean Brunet Kachní terina s Armagnakem, 90g
Doprava:
69 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Popis
Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní křídla 15%, vepřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10%, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Výživové údaje na 100g
energetická hodnota: 1362kJ / 330kcal,
tuky: 31g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 12g,
sacharidy: 0,8
-z toho cukry 0,5g,
bílkoviny: 12g,
sůl: 1,6g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 90g
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Složení: kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní křídla 15%, vepřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10%, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Výživové údaje na 100g
energetická hodnota: 1362kJ / 330kcal,
tuky: 31g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 12g,
sacharidy: 0,8
-z toho cukry 0,5g,
bílkoviny: 12g,
sůl: 1,6g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 90g
Parametry
Výrobce | Jean Brunet |