Caso SV 900

0 %
(0 hodnocení)

Centrum Caso SV 900 Sous Vide: Prémiový přístroj sous vide pro domácnostVaření jako od profesionálního šéfkuchaře je se sous vide, metodou vaření potravin ve vakuových sáčcích uzavřených ve fólii při nízkých teplotách po dlouhou dobu, hračka. Spotřeba elektrické energie při použití studené vody ohřáté na 63 °C po dobu 24 hodin je pouze 2,9 kW! Vakuové balení, pomalá metoda vaření a přenos tepla kolem vody z potravin do potravin omezují růst bakterií. Sůl, chuť a šťavnatost zůstávají zachovány! Chcete... Celý popis

Koupit za 5 868 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Centrum Caso SV 900 Sous Vide: Prémiový přístroj sous vide pro domácnostVaření jako od profesionálního šéfkuchaře je se sous vide, metodou vaření potravin ve vakuových sáčcích uzavřených ve fólii při nízkých teplotách po dlouhou dobu, hračka. Spotřeba elektrické energie při použití studené vody ohřáté na 63 °C po dobu 24 hodin je pouze 2,9 kW! Vakuové balení, pomalá metoda vaření a přenos tepla kolem vody z potravin do potravin omezují růst bakterií. Sůl, chuť a šťavnatost zůstávají zachovány! Chcete se o metodě sous-vide dozvědět více? Přečtěte si náš podrobný článek zde.Vlastnosti přístroje Caso SV 900 sous-vide centreKapacita 9 litrůVysoký výkon 2000 W (velmi rychle se zahřívá)FINETEMP: nastavení teploty s přesností na 0,1 °C.Minimální teplota 30 °C.Maximální teplota 90 °C.Profesionální technologie cirkulace vody: dokonalé vaření ve vakuu ve vodní lázniJednoduché ovládání s digitálním displejemRychlý ohřev vodní lázně díky vysokému výkonuSnadné čištění díky hladkému, bezešvému vnitřnímu prostoruPokročilý systém vodního filtru udržuje přístroj v čistotěPraktická hadice pro vyprazdňování přístroje2 nerezové oddělovací stojany (pro vakuové sáčky) s 5 polohamiCo je to vaření sous vide?Přečtěte si náš podrobný článek zde:blog/informatie/sous-vide-koken/Sous-vide (francouzsky "ve vakuu") znamená, že se vakuově balené potraviny zahřívají na relativně nízkou, konstantní a přesnou teplotu (cca 0,1 ºC) po delší dobu pomocí páry nebo ve vodní lázni. Díky ohřevu pod bod varu se potraviny pomalu, ale jistě důkladně uvaří, přičemž například maso zůstane dokonale křehké a zachovají se v něm všechny šťávy, a tedy i chutě. Zkrátka vždy rovnoměrně uvařené a maximálně chutné, a navíc mimořádně snadné použití. Sous-vide je opravdu něco pro každého!Ohromíte své přátele dokonale propečeným masem?Doplnitelný hořák Hendi crème brûlée je ideální pro optimální úpravu masa po přípravě sous-vide. Zapomeňte na pánev! Při teplotě až 1300 °C můžete svůj masný výrobek sous vide během chvilky opéct a získat krásnou tenkou křupavou hnědou vrstvu ( Maillardova reakce ), aniž byste museli maso dále vařit. Rychlé, snadné a profesionální!Mátedotaz k produktu Caso SV 900 Sous Vide Centre?085 301 2306info@sousvidekenner.nlChat se zaměstnancem (vpravo dole na každé obrazovce) Pokud hledáte domácí spotřebiče za nejlepší ceny, nenechte si ujít kuchyňský robot CASO 1306 Steel 2000 W a široký výběr malých domácích spotřebičů! Výrobek lze zapojit do zásuvky: Ano Typ zástrčky: EU zástrčka Materiál: Nerezová ocel Energetická třída: A Příkon: 2000 W Barva: Ocelová Profesionální technologie decirkulace vody pro přesnou regulaci teploty de; dokonalé vaření ve vakuu, až 5 porcíteplota: přesná teplota v krocích po 0,1ºc, rozsah teplot 30ºc a 90ºsnadné použití s digitálním displejemrychlý ohřev vody, velmi tichý a snadno se čistí ( odtokový systém), nerezová mřížka pro kapsy, filtrační systém. Vakuový varný přístroj Caso Germany SV900. Rozměry (ŠxH): 31 x 24 cm, Materiál krytu: nerezová ocel, Další informace: ohřev, víko nádoby, regulace teploty, LCD displej....
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Caso

Podobné produkty