Játrová paštika v selském stylu - zabíjačková hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které přidáváme pořádnou porci cibulky, restované na vepřovém sádle. Bezlepkový výrobek Hmotnost: 130g Masný výrobek, konzerva Bezchlebovu rodinnou konzervárnu najdete v Zábřehu. Jedná se o malou manufakturu, kterou tvoří 10 zaměstnanců. Založil ji Olin Bezchleba v roce 2011 po 18 letech působení v gastronomii a potravinářském průmyslu. K založení vlastní značky Via Delicia ho přivedla inspirace francouzskými... Celý popis
Koupit za 121 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Via Delicia Játrová paštika s restovanou cibulkou 130 g
Doprava:
zdarma
Skladem
121 Kč
Koupit za 121 Kč
Via Delicia - játrová paštika s restovanou cibulkou 130g
Doprava:
79 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Játrová paštika s restovanou cibulkou, Via Delicia, 130 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
139 Kč
Koupit za 139 Kč
Via Delicia Játrová paštika s restovanou cibulkou 130 g s restovanou cibulkou
Doprava:
65 Kč
Skladem
114 Kč
Koupit za 114 Kč
Popis
Játrová paštika v selském stylu - zabíjačková hrubě mletá paštika z vepřových jater, do které přidáváme pořádnou porci cibulky, restované na vepřovém sádle.
Bezlepkový výrobek
Hmotnost: 130g
Masný výrobek, konzerva
Bezchlebovu rodinnou konzervárnu najdete v Zábřehu. Jedná se o malou manufakturu, kterou tvoří 10 zaměstnanců. Založil ji Olin Bezchleba v roce 2011 po 18 letech působení v gastronomii a potravinářském průmyslu.
K založení vlastní značky Via Delicia ho přivedla inspirace francouzskými lokálními trhy, které poznal během svého působení ve Francii, a především nález staré knihy o zavařování z roku 1925. Její majitelka, zřejmě hospodyně ze statku, si do ní pečlivě zapisovala své poznatky a recepty.
Bohatost čerstvých surovin od pozdního jara do podzimu a zároveň omezené možnosti uchování potravin ji vedly k využívání tehdy moderní konzervace sterilování v zavařovacích sklenicích. Zásoby pak vydržely celou zimu až do jara. Zpracovávalo se vše ze zahrady, dvorku, rybníku i lesa.
Některé recepty jsme ponechali v původní podobě, jiné jsme mírně upravili a na dalších ještě pracujeme a dolaďujeme je.
Naše produkty vyrábíme z velké části ručně, ale mlýnek na maso s klikou nebo ruční struhadlo zeleniny už opravdu nějakou dobu nepoužíváme.
Naším cílem je pokračovat ve výrobě kvalitních delikates, které budou pocházet z poctivých surovin. Na složení výrobků si velmi zakládáme. Nenajdete v nich žádné konzervanty. No řekněte, když to šlo bez nich dříve, tak proč by to nešlo i dnes? Džemy obsahují pouze přírodní citrusový pektin.
Bezlepkový výrobek
Hmotnost: 130g
Masný výrobek, konzerva
Bezchlebovu rodinnou konzervárnu najdete v Zábřehu. Jedná se o malou manufakturu, kterou tvoří 10 zaměstnanců. Založil ji Olin Bezchleba v roce 2011 po 18 letech působení v gastronomii a potravinářském průmyslu.
K založení vlastní značky Via Delicia ho přivedla inspirace francouzskými lokálními trhy, které poznal během svého působení ve Francii, a především nález staré knihy o zavařování z roku 1925. Její majitelka, zřejmě hospodyně ze statku, si do ní pečlivě zapisovala své poznatky a recepty.
Bohatost čerstvých surovin od pozdního jara do podzimu a zároveň omezené možnosti uchování potravin ji vedly k využívání tehdy moderní konzervace sterilování v zavařovacích sklenicích. Zásoby pak vydržely celou zimu až do jara. Zpracovávalo se vše ze zahrady, dvorku, rybníku i lesa.
Některé recepty jsme ponechali v původní podobě, jiné jsme mírně upravili a na dalších ještě pracujeme a dolaďujeme je.
Naše produkty vyrábíme z velké části ručně, ale mlýnek na maso s klikou nebo ruční struhadlo zeleniny už opravdu nějakou dobu nepoužíváme.
Naším cílem je pokračovat ve výrobě kvalitních delikates, které budou pocházet z poctivých surovin. Na složení výrobků si velmi zakládáme. Nenajdete v nich žádné konzervanty. No řekněte, když to šlo bez nich dříve, tak proč by to nešlo i dnes? Džemy obsahují pouze přírodní citrusový pektin.
Parametry
Výrobce | Via Delicia |
Obsah balení | 130 g |
Příchuť | játrové |