Díky nízkému obsahu tuku, je rýžová mouka oblíbená u zastánců zdravého životního stylu a jedinců, kteří se snaží zhubnout. Těsto z rýžové mouky je dost pevné, podobá se těstu z pšeničné mouky, ale díky tomu že postrádá lepek, není tak vláčné a může se trochu trhat. Dá se tak použít i na pečení rýžového chleba, rýžových placek, nebo rýžových knedlíčků. Ale nejvhodnější je na sladké pečení a na nepečené dezerty. Velice dobře s ní vykouzlíte v poměru 50/50 s jinou bezlepkovou moukou například chutné... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Zdraví z přírody s.r.o. Mouka rýžová hladká 1kg ZP 541
Doprava:
89 Kč
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Zdraví z přírody Mouka rýžová hladká 1kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
56 Kč
Koupit za 56 Kč
Zdraví z přírody Rýžová mouka hladká 1000 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Popis
Díky nízkému obsahu tuku, je rýžová mouka oblíbená u zastánců zdravého životního stylu a jedinců, kteří se snaží zhubnout.
Těsto z rýžové mouky je dost pevné, podobá se těstu z pšeničné mouky, ale díky tomu že postrádá lepek, není tak vláčné a může se trochu trhat. Dá se tak použít i na pečení rýžového chleba, rýžových placek, nebo rýžových knedlíčků.
Ale nejvhodnější je na sladké pečení a na nepečené dezerty. Velice dobře s ní vykouzlíte v poměru 50/50 s jinou bezlepkovou moukou například chutné mufinny, palačinky, lívance, koláčky, nekynuté buchty, mug cake, makrónky...
Rýžovou mouku si také oblíbíte na jakékoliv zahušťování všemožných omáček i polévek, díky své více méně neutrální příchuti vám neovlivní chuť žádného zahušťovaného pokrmu. A návštěva, kterou jste si pozvali na nedělní oběd, bude žasnout a dumat nad tím, jak jste docílili té dokonalé konzistence, když na chuti není absolutně nic znát.
Dobře vás zasytí a přitom je skvěle stravitelná, prostě jako rýže. Nejvíce ji ocení jedinci trpící celiakií.
Složení: Rýže bílá.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1464 kJ/351 kcal. Tuky: 0,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 74 g. z toho cukry: 0 g. Vláknina: 1,3 g. Bílkoviny: 8,8 g. Sůl: 0,01 g.
Skladování: Na tmavém a chladném místě.
Země původu: Česká republika.
Těsto z rýžové mouky je dost pevné, podobá se těstu z pšeničné mouky, ale díky tomu že postrádá lepek, není tak vláčné a může se trochu trhat. Dá se tak použít i na pečení rýžového chleba, rýžových placek, nebo rýžových knedlíčků.
Ale nejvhodnější je na sladké pečení a na nepečené dezerty. Velice dobře s ní vykouzlíte v poměru 50/50 s jinou bezlepkovou moukou například chutné mufinny, palačinky, lívance, koláčky, nekynuté buchty, mug cake, makrónky...
Rýžovou mouku si také oblíbíte na jakékoliv zahušťování všemožných omáček i polévek, díky své více méně neutrální příchuti vám neovlivní chuť žádného zahušťovaného pokrmu. A návštěva, kterou jste si pozvali na nedělní oběd, bude žasnout a dumat nad tím, jak jste docílili té dokonalé konzistence, když na chuti není absolutně nic znát.
Dobře vás zasytí a přitom je skvěle stravitelná, prostě jako rýže. Nejvíce ji ocení jedinci trpící celiakií.
Složení: Rýže bílá.
Kalorická hodnota/energie (na 100g): 1464 kJ/351 kcal. Tuky: 0,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 74 g. z toho cukry: 0 g. Vláknina: 1,3 g. Bílkoviny: 8,8 g. Sůl: 0,01 g.
Skladování: Na tmavém a chladném místě.
Země původu: Česká republika.
Parametry
Výrobce | Zdraví z přírody |
Množství | 1000 g |
Druh | rýžové |
Hrubost mletí | hladké |