Mouka z loupaných mandlí je vhodná hlavně na výrobu makronek pro svoji jemnost. Mouka je vhodná na zjemnění korpusů (bisquitů), lineckých těst, na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka. Tato 100% mandlová mouka je vhodná pro celiaky. Výroba je prováděna tradičním způsobem pouze mechanickým namletím vybraných mandlí následně prosévaných bez ztráty tuků přírodně obsažených. Narozdíl od mandlové mouky není zbavena oleje. Mandlová mouka se může použít... Celý popis

Koupit za 250 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Mouka z loupaných mandlí je vhodná hlavně na výrobu makronek pro svoji jemnost. Mouka je vhodná na zjemnění korpusů (bisquitů), lineckých těst, na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka. Tato 100% mandlová mouka je vhodná pro celiaky. Výroba je prováděna tradičním způsobem pouze mechanickým namletím vybraných mandlí následně prosévaných bez ztráty tuků přírodně obsažených. Narozdíl od mandlové mouky není zbavena oleje. Mandlová mouka se může použít jako náhrada běžné bílé mouky, lze konzumovat i bez tepelné úpravy. ALERGENY: Produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat jádra podzemnice olejné a sezamová semena a výrobky z nich.

Složení:
mandlová jádra mletá 100%

Alergeny:
produkt obsahuje sojové boby a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy), hořčici

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota (kJ/kcal)
2423/603

Bílkoviny (g)
21

Tuky (g)
54

Z toho nasycené mastné k. (g)
4,59

Mononasyc. mastné kyseliny (g)
39,44

Polynenasyc. mastné kyseliny (g)
10,85

Sacharidy (g)
10

Z toho cukry (g)
47

Vláknina (g)
12

Sůl (g)
0

 

Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70%.

Varianty:

200g, 500g, 1000g

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Diana
Množství 1000 g