Dr. Oetker Holandské kakao 100g Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.... Celý popis
Koupit za 55 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Dr. Oetker Holandské kakao 100g RAC MB
Doprava:
69 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Dr. Oetker Kakao holandské 100 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
66 Kč
Koupit za 66 Kč
Dr. Oetker Kakao holandské 100 g
Doprava:
60 Kč
Skladem
62 Kč
Koupit za 62 Kč
Dr. Oetker Holandské kakao (100 g) DO0023 dortis
Doprava:
59 Kč
Skladem
63 Kč
Koupit za 63 Kč
Dr. Oetker Holandské kakao 100g
Doprava:
zdarma
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
Dr. Oetker Holandské kakao 100g
Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.
Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti E500 (uhličitany draselné).
Návod na použití: Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka a sójových bobů (sóji).
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 16 až 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1194 kJ/ 288 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
6,4 g
Sacharidy
10 g
Z toho cukry
0,7 g
Sůl
0,08 g
Holandské kakao Dr. Oetker je prvotřídní kakao zpracované tradičním způsobem. Při této úpravě získává krásnou tmavou barvu a příjemnou čokoládovou chuť. Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů. Vyzkoušejte prvotřídní Holandské kakao Dr. Oetker pro všechny recepty. Navíc na vnitřní straně obalu naleznete recept na originální Kakaové řezy pro děti.
Složení: kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (10% kakaové máslo), regulátor kyselosti E500 (uhličitany draselné).
Návod na použití: Holandské kakao je nejžádanějším typem kakaa v Evropě. Jeho použití je všestranné: na pečení, na přípravu dezertů a krémů, na posypání sladkých jídel, nebo nápojů.
Alergeny: Tento produkt může obsahovat stopy mléka a sójových bobů (sóji).
Skladování: Skladujte v suchu při teplotě 16 až 25 °C.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota
1194 kJ/ 288 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
6,4 g
Sacharidy
10 g
Z toho cukry
0,7 g
Sůl
0,08 g
Parametry
Výrobce | Dr. Oetker |
Hmotnost | 100 g |
Druh | kakao |