Bramborová polévka - 1 porce Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Expres menu Bramboračka s lesními houbami 330g bramborová polévka s houbami
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Expres Menu Bramboračka s lesními houbami – 330 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Expres Menu bramboračka s lesními houbami 1 porce 330g
Doprava:
89 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Expres menu Jednoporcová polévka 330 g - Bramboračka s lesními houbami
Doprava:
39 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
EXPRES MENU bramboračka s lesními houbami 330 g
Doprava:
60 Kč
Skladem
86 Kč
Koupit za 86 Kč
Popis
Bramborová polévka - 1 porce
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Voda, brambory (8 %), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cibule, sušené houby, česnek, sůl kamenná, majoránka, pepř, kmín.
Výživové údaje na 100 g
Energie
168 kJ / 40 kcal
Tuky
1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
7,0 g
z toho cukry
0,7 g
Bílkoviny
1,0 g
Vláknina
0,6 g
Sůl
0,8 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let.
K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.
Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů.
Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den.
Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři.
Příprava Expres Menu
Složení
Voda, brambory (8 %), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cibule, sušené houby, česnek, sůl kamenná, majoránka, pepř, kmín.
Výživové údaje na 100 g
Energie
168 kJ / 40 kcal
Tuky
1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,1 g
Sacharidy
7,0 g
z toho cukry
0,7 g
Bílkoviny
1,0 g
Vláknina
0,6 g
Sůl
0,8 g
Skladování
Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let.
Země původu
Česká republika
Parametry
Výrobce | EXPRES MENU |
Značka | EXPRES MENU |
Hmotnost | 330 g |
Druh masa | bez masa |
Bezlepková | ano |
Typ jídla | polévky |