Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená tvrdá čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí při dlouhotrvajícím pracovním vytížení. Žlutá rukojeť z měkkého materiálu umožňuje pohodlný úchop, čímž zvyšuje komfort a chrání ruku před nadměrným otlačením. Ochranný... Celý popis
Koupit za 340 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Giesser Nůž vykosťovací G 12251 13cm tvrdý žlutý
Doprava:
69 Kč
Skladem
340 Kč
Koupit za 340 Kč
Giesser Nůž vykosťovací G 12251 13 cm
Doprava:
130 Kč
Skladem
328 Kč
Koupit za 328 Kč
Popis
Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž GIESSER z vysoce kvalitní chrom-molybdenové oceli. Vakuově kalená tvrdá čepel dosahuje tvrdosti 56-57 na stupnici Rockwella a díky zaleštění dobře odolává rzi. Zahnuté ostří ulevuje zápěstí při dlouhotrvajícím pracovním vytížení. Žlutá rukojeť z měkkého materiálu umožňuje pohodlný úchop, čímž zvyšuje komfort a chrání ruku před nadměrným otlačením. Ochranný kryt snižuje riziko sklouznutí prstů k čepeli. Nůž se dá mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční čištění. Nástroj je certifikovány pro kontakt s potravinami a splňuje přísné hygienické standardy. GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
Parametry
Výrobce | Giesser |