Giró Ribot - Cava Brut Nature Reserva 50%Macabeo; 30% Xarel.lo; 20% Parellada Alkohol: 11,5% obj. Cukr: 2 g/l Kyseliny: 4 g/l Zrání na lahvi: 24-36 měsíců Ruční sběr hroznů z 20 - 30 let starých vinic. Jedná se o nejsušší cavu z portfolia Giró Ribot, obsahuje pouze 1,5 g nespotřebovaného cukru. Je tedy velmi suchá, elegantní s dlouhou dochutí. CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu... Celý popis
Koupit za 441 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Giró Ribot - Cava Brut Nature Reserva
50%Macabeo; 30% Xarel.lo; 20% Parellada
Alkohol: 11,5% obj.
Cukr: 2 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 24-36 měsíců
Ruční sběr hroznů z 20 - 30 let starých vinic. Jedná se o nejsušší cavu z portfolia Giró Ribot, obsahuje pouze 1,5 g nespotřebovaného cukru. Je tedy velmi suchá, elegantní s dlouhou dochutí.
CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.
50%Macabeo; 30% Xarel.lo; 20% Parellada
Alkohol: 11,5% obj.
Cukr: 2 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 24-36 měsíců
Ruční sběr hroznů z 20 - 30 let starých vinic. Jedná se o nejsušší cavu z portfolia Giró Ribot, obsahuje pouze 1,5 g nespotřebovaného cukru. Je tedy velmi suchá, elegantní s dlouhou dochutí.
CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.
Parametry
Objem | 0.75 l |
Obsah cukru | brut nature |
Odrůda | merlot |