Elektrická bruska GRAEF CC105 s přednastaveným úhlem broušení 20° umožňuje broušení i doostřování pomocí diamantových kotoučů a ve 2. stupni lze doostřit i nože se zoubkovaným nebo vlnovkovým ostřím. Pevně přednastavený úhel 20 ° vhodný pro všechny kuchyňské, sportovní a profesionální nože. 2 fáze broušení: elektrické broušení - pomocí diamantových brusných kotoučů se v procesu broušení vytvoří nová řezná hrana ostří, jejímž výsledkem je korunová struktura. Tato je garancí dlouhé životnosti ostří.... Celý popis
Koupit za 3 546 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRAEF CC105DE Elektrická bruska na nože CC105
Doprava:
zdarma
Skladem
3 546 Kč
Koupit za 3 546 Kč
GRAEF CC105DE
Doprava:
zdarma
Skladem
2 914 Kč
Koupit za 2 914 Kč
Popis
Elektrická bruska GRAEF CC105 s přednastaveným úhlem broušení 20° umožňuje broušení i doostřování pomocí diamantových kotoučů a ve 2. stupni lze doostřit i nože se zoubkovaným nebo vlnovkovým ostřím. Pevně přednastavený úhel 20 ° vhodný pro všechny kuchyňské, sportovní a profesionální nože. 2 fáze broušení: elektrické broušení - pomocí diamantových brusných kotoučů se v procesu broušení vytvoří nová řezná hrana ostří, jejímž výsledkem je korunová struktura. Tato je garancí dlouhé životnosti ostří. elektrické doostřování - pomocí diamantových doostřovacích kotoučů se v procesu doostřování zajišťuje trvanlivost ostří. Tato fáze je vhodná ik doostřování nožů se zoubkovaným nebo vlnovkovým ostřím. Diamantové brusné kotouče - ocel potažená diamantem, který je nejtvrdší přírodní látkou, brousí čepele nožů rychleji a snadněji. Dizor® - dvě různé fáze uspořádané ve více úhlech, které tvoří nosnou obloukovou hranu s dvojitým zkosením. Diamond hone® doostřovací technologie - patentovaná finální fáze doostřování využívá diamantové kotouče jemné zrnitosti k dosažení optimální povrchové úpravy ostří nože. Technické parametry rozměry: 210 x 108 x 105 mm (D x Š x H) hmotnost: 2,1 kg příkon: 75 W
Parametry
Příkon | 75 W |
Hmotnost | 2.1 kg |
Výrobce | Graef |
Pohon | elektrické |
Na nože | ano |