Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. Vaření... Celý popis
Koupit za 339 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Apetit Grilování - neuveden, Sleva 60%
Doprava:
69 Kč
Skladem
339 Kč
Koupit za 339 Kč
Grilování (Edice Apetit) - redakce časopisu Apetit; Kateřina Švejdová
Doprava:
29 Kč
Skladem
361 Kč
Koupit za 361 Kč
Grilování - redakce časopisu Apetit, Kateřina Švejdová
Doprava:
49 Kč
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
Grilování
Doprava:
72 Kč
319 Kč
Koupit za 319 Kč
Grilování (Edice Apetit) - kolektiv autorů
Doprava:
45 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Nová kuchařka Grilování z Edice Apetit nabízí ty nejlepší nápady (nejen) na gril. Ze 130 ověřených receptů si vyberou ti, kteří se chtějí naučit základy grilování, i ti, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. "Autorka knihy Kateřina Švejdová je i autorkou úspěšné kuchařky Maso z Edice Apetit, takže si na přípravě a výběru receptů dala opravdu záležet. V kuchařce ale najdete i pokrmy bez masa, zeleninové přílohy, neotřelé dipy, sladkosti a drinky," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková.
Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!
160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:
Předkrmy
Hovězí, telecí a jehněčí maso
Vepřové maso
Drůbeží maso
Mleté maso
Ryby a plody moře
Bez masa
Přílohy a dipy
Sladké osvěžení
Servis
Vaření pod širým nebem je jedním z nejlepších způsobů, jak si vychutnat léto. Díky této kuchařce připravíte na grilu jak rychlou večeři, tak i pohoštění pro partu přátel - a to od předkrmu po sladkou tečku. Dozvíte se v ní, jak udělat fantastické burgery a vyladěné steaky, naučíte se pravidla správného grilování, jak maso marinovat, jak ochutit dipy atd. S kuchařkou Grilování se stanete mistry grilu!
160 stran pečlivě vybraných redaktorkami a čtenáři časopisu Apetit vyzkoušených receptů, je rozdělena do 10 kapitol:
Předkrmy
Hovězí, telecí a jehněčí maso
Vepřové maso
Drůbeží maso
Mleté maso
Ryby a plody moře
Bez masa
Přílohy a dipy
Sladké osvěžení
Servis
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2013 |
Nakladatelství | Burda International CZ s.r.o. |
Autor | redakce časopisu Apetit, Kateřina Švejdová |
Počet stran | 160 |
Výrobce | Apetit |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 808 gramů |
ISBN | 978-80-87575-05-5 |