Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin. V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami. Kuchařka má 160 stran... Celý popis
Koupit za 336 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Doprava:
29 Kč
Skladem
336 Kč
Koupit za 336 Kč
Jaro
Doprava:
49 Kč
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
neuvedený autor - Jaro
Doprava:
54 Kč
325 Kč
Koupit za 325 Kč
Jaro
Doprava:
72 Kč
Skladem
290 Kč
Koupit za 290 Kč
Euromedia Jaro - Svěží jídla ze sezónních surovin (Edice Apetit)
Doprava:
49 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
Časopis Apetit uvádí další řadu kuchařek - edici Sezonní recepty, kterými reaguje na boom farmářkých trhů a reflektuje trendy vaření z lokálních a místních surovin.
V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.
Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".
Vařte podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchař v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začt i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně.
Podtitul: Svěží jídla ze sezonních surovin
Edice: Apetit SEZONA
Rok vydání: 2016
Vazba: Pevná bez přebalu matná
ISBN: 978-80-87575-49-9
Počet stran: 160
Rozměry: 250,0 x 220,0 x 20,0
V první ze čyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny… Nebudou chyběr ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarborou či jahodami.
Kuchařka má 160 stran a obsahuje víc než 100 receptů - testovaných v redakční kuchyni časopisu Apetit a vyladěných k dokonalosti. Kromě receptů v knize najdete tipy na pěstování zeleniny a ovoce, pranostiky, pokrmy vztahující se k nejrůznějším svátkům a jiným významným dnům (např špenátovou polévku na Zelený čvrtek, kopřvovou nádivku na Velikonoce atd.), přehledy sezonních surovin, tipy na nákupy na trhu atd. Podle autorky kuchařek edice Sezonní recepty Stáni Moravcové ml. půjde o "moderní lidový kalendář se super recepty".
Vařte podle sezony a z lokálních surovin už uměly naše babičky, dnes to tak dělají šéfkuchař v nejlepších restauracích. Díky našim receptům s tím můžete začt i vy. Tak hurá na trh a pak rychle do kuchyně.
Podtitul: Svěží jídla ze sezonních surovin
Edice: Apetit SEZONA
Rok vydání: 2016
Vazba: Pevná bez přebalu matná
ISBN: 978-80-87575-49-9
Počet stran: 160
Rozměry: 250,0 x 220,0 x 20,0
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2016 |
Nakladatelství | Burda International CZ s.r.o. |
Autor | kolektiv autorů |
Počet stran | 160 |
Výrobce | APETIT |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 794 gramů |
ISBN | 978-80-87575-49-9 |