Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk červenému vínu.. Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity... Celý popis
Koupit za 75 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Terina JEAN BRUNET- kachní s armagnakem 90 g %
Doprava:
73 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Jean Brunet Kachní terina s armagnacem 90g
Doprava:
69 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Jean Brunet Kachní terina s Armagnacem 90g
Doprava:
69 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinací s kachním masem dodává terrině nezapomenutelný zážitek. Výtečný doplněk červenému vínu..
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína.
Kuřecí játra, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.
Vyrobeno ve Francii
Hmotnost: 90g
Výživové údaje na 100g
energetická hodnota: 1566,4kJ / 379,3kcal,
tuky: 36,5g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2g,
sacharidy: 0,8g,
-z toho cukry 0,2g,
vlákniny:
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Delikátní úprava kachního masa s lahodným Armagnacem. Vychutnáte si ji především u slavnostnějších chvil se skleničkou vína.
Kuřecí játra, kachní VSM (mechanicky zpracované maso) 25%, vepřové maso, vepřové sádlo, Armagnac 0,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.
Vyrobeno ve Francii
Hmotnost: 90g
Výživové údaje na 100g
energetická hodnota: 1566,4kJ / 379,3kcal,
tuky: 36,5g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 14,2g,
sacharidy: 0,8g,
-z toho cukry 0,2g,
vlákniny:
Parametry
Výrobce | Jean Brunet |
Obsah balení | 90 g |
Příchuť | kachní |