Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu. Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety. Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních... Celý popis
Koupit za 80 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Jean Brunet Kančí terina SPECIAL EDITION, 90g
Doprava:
109 Kč
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Jean Brunet Kančí terina special edition 90g
Doprava:
79 Kč
Skladem
117 Kč
Koupit za 117 Kč
Jean Brunet Kančí terina SPECIAL EDITION, 90g
Doprava:
69 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Jean Brunet Kančí terina 90g
Doprava:
69 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Složení: vepřové sádlo, vepřová játra, kančí maso 20%, vepřová krkovička, koření (včetně muškátového ořišku), sůl, pepř.
Může obsahovat stopy mléka* a sóji*.
* Alergeny.
Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4 ° C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlepší podávat chlazené.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1580kJ / 383kcal,
tuky: 37g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 14g,
sacharidy: 0,8g,
-z toho cukry 0,5g,
bílkoviny: 12,g,
sůl: 1,4g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 90g
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity a rilety.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Složení: vepřové sádlo, vepřová játra, kančí maso 20%, vepřová krkovička, koření (včetně muškátového ořišku), sůl, pepř.
Může obsahovat stopy mléka* a sóji*.
* Alergeny.
Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4 ° C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlepší podávat chlazené.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 1580kJ / 383kcal,
tuky: 37g,
-z toho nasycené mastné kyseliny: 14g,
sacharidy: 0,8g,
-z toho cukry 0,5g,
bílkoviny: 12,g,
sůl: 1,4g.
Vyrobené ve Francii
Hmotnost: 90g
Parametry
Výrobce | Jean Brunet |