Dlouhý jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití. Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná... Celý popis
Koupit za 1 450 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Dlouhý jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití. Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi. Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl. VIDEO - použití nože YANAGIBA:
Parametry
Výrobce | Kai |
Materiál rukojeti | bambus |
Délka ostří | 24 cm |