Dlouhý jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití.    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.    Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná... Celý popis

Koupit za 1 450 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Dlouhý jednostranný plátkovací/vykošťovací tradiční japonský nůž. Vhodné na SUSHI. Pro zkušenější uživatele. Pouze pro praváky!!! Vhodný i pro profesionální použití.    Japonský typ nože YANAGIBA - tradiční nůž určený k filetování ryb. Má jednostranné tenké ostří zajišťující čistý a jemný řez. Proto je vhodný k přípravě Sushi a Sashimi.    Nová profesionální řada WASABI BLACK, s černou polypropylenovou rukojetí, kovovou záštitou a leštěným ostřím je velmi elegantní kvalitně zpracovaná a cenově dostupná řada pro ty co chtějí pracovat s tím nejlepším co je na trhu. U produktů firmy KAI se vám nestane, že platíte za image značky, ale za dokonalé zpracování a maximální funkčnost. Dokud jejich nože nezkusíte, neuvěříte jaký je to rozdíl.    VIDEO - použití nože YANAGIBA: 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Kai
Materiál rukojeti bambus
Délka ostří 24 cm