Učňovská souprava pro hotelové školy KDS Souprava byla sestavena na základě požadavků škol, pro žáky učebního oboru kuchař - číšník. Obsah soupravy umožňuje provádění všech základních kuchařských úkonů. Souprava je v praktickém rolovacím pouzdře, umožňujícím snadné a bezpečné přenášení i vhodnou ochranu ostří. Jedna kapsa pouzdra je ponechána na libovolné doplnění soupravy, např. čísnickým otvíračem. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která odpovídá všem současným hygienickým... Celý popis
Koupit za 749 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
![Sada nožů Souprava pro hotelové školy](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/8364_logo--mm130x40.png)
Sada nožů Souprava pro hotelové školy
Doprava:
59 Kč
Skladem
749 Kč
Koupit za 749 Kč
![KDS Souprava pro hotelové školy](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/4430_logo--mm130x40.png)
KDS Souprava pro hotelové školy
Doprava:
59 Kč
Skladem
754 Kč
Koupit za 754 Kč
![Sada nožů KDS pro hotelové školy](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/91641_logo--mm130x40.png)
Sada nožů KDS pro hotelové školy
Doprava:
99 Kč
Skladem
754 Kč
Koupit za 754 Kč
![Kds Sada nožů Souprava pro hotelové školy](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/30414_logo--mm130x40.png)
Kds Sada nožů Souprava pro hotelové školy
Doprava:
69 Kč
Skladem
754 Kč
Koupit za 754 Kč
![KDS Souprava pro hotelové školy 2815](https://im9.cz/iR/importobchod-orig/64215_logo--mm130x40.png)
KDS Souprava pro hotelové školy 2815
Doprava:
110 Kč
Skladem
750 Kč
Koupit za 750 Kč
Popis
Učňovská souprava pro hotelové školy KDS Souprava byla sestavena na základě požadavků škol, pro žáky učebního oboru kuchař - číšník. Obsah soupravy umožňuje provádění všech základních kuchařských úkonů. Souprava je v praktickém rolovacím pouzdře, umožňujícím snadné a bezpečné přenášení i vhodnou ochranu ostří. Jedna kapsa pouzdra je ponechána na libovolné doplnění soupravy, např. čísnickým otvíračem. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, která odpovídá všem současným hygienickým požadavkům. Hmotnost: 300 g Rozměry: 215 x 25 x 325 mm Složení: 1034 Nůž kuchyňský 3 3212 Škrabka 3022 Vidlice kuchyňská 1054 Nůž kuchyňský 5 1074 Nůž kuchyňský 7 KDS bylo založeno 27. prosince 1950 a těžiště jeho výroby spočívá v sortimentu kuchyňských a řeznických nožů, kuchyňského a řeznického náčiní, nůžek pro domácnost a řezných dílů pro masové strojky a kuchyňské roboty. Při výrobě se používá hutní materiál převážně zahraniční provenience, a to zejména z Francie. Rukojeť výrobků je z vysoce kvalitního a zdravotně nezávadného polypropylenu Rady do kuchyně Základní péče o nože Před prvním použitím nože umyjte v teplé vodě s přísadou neagresivního mycího prostředku (jar, pur apod.)Opláchněte je a jemnou utěrkou otřete do sucha. Nepoužívejte agresivní mycí prostředky, které mohou poškodit ostří a také leštěný i jemně broušený povrchnožů. Ani nerezové nože nelze bez výhrad doporučit pro mytí v automatických myčkách na nádobí. Podmínkou je používání přísad, které doporučuje výrobce myčky a jejich správné dávkování.Přesto mohou být výrobky myčkou poškozeny, zejména pokud by byly v myčce ponechány oschnout, nebo vystaveny kondenzaci vodních par. Doporučujeme výrobky po umytí ihned vyjmout a otřít do sucha jemnou utěrkou. Na nožích nenechávejte zaschnout potravinové kyseliny (hořčice, marinády, ovoce, kompoty atd.). Při delším nebo intenzivním působení těchto kyselin bude napadeno ostří a mohou na nožích vzniknout neodstranitelné skvrny. Kyselé zbytky proto ihned po použití z nožů opláchněte a povrch osušte jemnou utěrkou.Nože, které jsou určeny ke krájení potravin, používejte podle jejich určení a nepoužívejte je k jiným účelům. Údržba kuchyňských nožů Kuchyňské nože, bez ohledu na tvar a velikost, se po delším používání různě opotřebují. Forma opotřebování je ovlivněna pracemi, ke kterým byl nůž používán. Opotřebování se projeví především otupením ostří. Nejzákladnější údržbou je samozřejmě broušení, které vyžaduje obratnost, nechceme-li nůž ještě více ztupit. Broušení na brousku: metoda nejstarší, ale nejjemnější. Úhel broušení ostří musí být dokonale pravidelný a symetrický po celé délce čepele. Snadno se to říká, ale obtížně provádí. Brousek musí být podle materiálu zvlhčen vodou. Vlastní obtažení se provádí pohyby po celé délce ostří a proti ostří, z obou stran. Čepel se klade na plochu obtahovacího kamene v úhlu 15 - 18 stupňů. Broušení na ocílce: velmi rychlá metoda, kterou používá řezník, než uřízne plátek masa. Je praktická a účinná pro kuchyňské a řeznické nože.Pokud pochybujete o svých schopnostech nabrousit nebo správně udržovat nůž, svěřte ho raději profesionálovi. Neriskujte, že ho definitivně zničíte.Používání různých ostřičů nedoporučujeme, poněvadž zde dochází k destrukci ostří. Zde lze doporučit ostřiče některých značkových výrobců, které jsou specielně konstruovány pro tento účel.
Parametry
Výrobce | KDS |
Počet kusů v sadě | 5 |