Medovina Z Českého ráje vyráběná studenou cestou d přídavkem propolisu Medovina Z Českého ráje vyráběná studenou cestou d přídavkem propolisu. Medovina se vyrábí podle tradiční receptury z vlastního medu. Medovina je vyrobená řízeným kvašením za studena. Med se nevaří. Po vykvašení medovina několik měsíců zraje v sudech společně se surovým propolisem. Propolis sbírají včely a je to přírodní harmonicky vyvážená látka, která má v lékařství tradici více než 5 tisíc let. Medovina si tak díky způsobu... Celý popis
Koupit za 249 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Medovina propolisová - Klát (0,50 l)
Doprava:
115 Kč
Skladem
249 Kč
Koupit za 249 Kč
Klát Medovina propolisová 0,5 l
Doprava:
149 Kč
Skladem
220 Kč
Koupit za 220 Kč
Popis
Medovina Z Českého ráje vyráběná studenou cestou d přídavkem propolisu
Medovina Z Českého ráje vyráběná studenou cestou d přídavkem propolisu.
Medovina se vyrábí podle tradiční receptury z vlastního medu. Medovina je vyrobená řízeným kvašením za studena. Med se nevaří. Po vykvašení medovina několik měsíců zraje v sudech společně se surovým propolisem.
Propolis sbírají včely a je to přírodní harmonicky vyvážená látka, která má v lékařství tradici více než 5 tisíc let.
Medovina si tak díky způsobu výroby zachovává nejen blahodárné účinky medu, ale i kouzelné účinky propolisu.
Její specifická chuť si Vás jistě podmaní.
Medovinu doporučujeme pít vychlazenou.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Přírodní medovina
Medovina se vyrábí kvašením pouze z čistého medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu. Tato kategorie medovin je nejžádanější a sommeliéry nejvíce ceněná.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Medovina Z Českého ráje vyráběná studenou cestou d přídavkem propolisu.
Medovina se vyrábí podle tradiční receptury z vlastního medu. Medovina je vyrobená řízeným kvašením za studena. Med se nevaří. Po vykvašení medovina několik měsíců zraje v sudech společně se surovým propolisem.
Propolis sbírají včely a je to přírodní harmonicky vyvážená látka, která má v lékařství tradici více než 5 tisíc let.
Medovina si tak díky způsobu výroby zachovává nejen blahodárné účinky medu, ale i kouzelné účinky propolisu.
Její specifická chuť si Vás jistě podmaní.
Medovinu doporučujeme pít vychlazenou.
Medovina
Medovina je alkoholický nápoj kvašený z medu a vody s možností přídavku dalších ingrediencí jako jsou koření nebo byliny anebo v kombinaci s ovocnou šťávou. Medovina je nejstarší alkohol vyráběný člověkem a počátky výroby kvašených nápojů s medem sahají až desítky tisíc let zpět.
Přírodní medovina
Medovina se vyrábí kvašením pouze z čistého medového roztoku a následným zráním. Typický poměr medu vůči vodě je 1:2. Do medoviny označované jako "přírodní" se nepřidávají další přísady (jako koření, byliny nebo ovoce). Aroma a chuť medoviny odráží charakteristiku použitého medu. Tato kategorie medovin je nejžádanější a sommeliéry nejvíce ceněná.
Proces výroby
Tato medovina byla vyrobena za studena. To znamená, že při její výrobě nedošlo k ohřátí medu nad teplotu 40-45°C, což je běžná teplota v přírodě, vůči které je med odolný. Při vyšších teplotách může dojít k poškození a znehodnocení některých drahocenných složek medu. Medoviny vyráběné studenou cestou jsou tou nejlepší volbou.
Parametry
Výrobce | Klát |
Druh | přírodní |