Wusthof Classic Nůž kuchařský 14 cm : je menší, univerzální nůž pro kuchaře, který použijete na krájení masa, ryb, zeleniny, cibule.... Délka čepele je 14 cm. Čepel je kovaná a má hladké ostří a je vyrobená z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15. Je kalena 15 minut při teplotě 1070 °C a ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Popouštěním na teplotu 200 °C po dobu 45 minut se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Výsledná tvrdost je 58° Rockwella. Nůž je kovaný,... Celý popis

Koupit za 2 629 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Wusthof Classic Nůž kuchařský 14 cm : je menší, univerzální nůž pro kuchaře, který použijete na krájení masa, ryb, zeleniny, cibule.... Délka čepele je 14 cm. Čepel je kovaná a má hladké ostří a je vyrobená z kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15. Je kalena 15 minut při teplotě 1070 °C a ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Popouštěním na teplotu 200 °C po dobu 45 minut se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Výsledná tvrdost je 58° Rockwella. Nůž je kovaný, proto je při práci velmi stabilní a výborně přenáší sílu. Konstrukce čepelí usnadňuje broušení.Tvarovaná rukojeť je z odolného a příjemného materiálu, dobře se drží, je příjemná, ale hlavně bezúdržbová, nevadí ji voda, je vysoce odolná. Rukojeti je ze syntetického materiálu, který je hygienický a velmi snadno se udržuje. Tento kuchyňský nůž je určen pro profesionální i amatérské kuchaře. Dopřejte si nyní kvalitní kuchyňský nůž i vy. X50CrMoV15 – je nerezová, vysokolegovaná německá ocel, vyznačuje se velmi vysokou odolností vůči korozi. Používá se hlavně pro kuchyňské nebo lovecké nože vyšší třídy. Je hodně houževnatá. Není náročná na údržbu. Kalení 980°C - 1050°C, popouštění 100°C - 500°C, tvrdost 45 - 60HRC. Používají ji světoznámí výrobci jako Böker, F. Dick, Opinel, Zwilling, Wusthof.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Wüsthof
Délka ostří 14 cm