Steakový nůž NAIFU ocení milovníci steaků a obecně jedlíci lahodně připraveného kvalitního masa. Jde o nůž, který na váš jídelní stůl přinese osobitou eleganci a šťavnaté maso s ním budete krájet s přesnou lehkostí, kterou si každý kvalitní steak zaslouží. Nůž je opracováván ručně, proto se mohou i přes veškerou snahu nožířských mistrů jednotlivé míry lišit cca o 0,5 mm. Tón odstínu rukojeti z přírodního materiálu může být také lehce rozdílný. Klíčové vlastnosti: Vysoce kvalitní damašková ocel:... Celý popis

Koupit za 1 195 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Steakový nůž NAIFU ocení milovníci steaků a obecně jedlíci lahodně připraveného kvalitního masa. Jde o nůž, který na váš jídelní stůl přinese osobitou eleganci a šťavnaté maso s ním budete krájet s přesnou lehkostí, kterou si každý kvalitní steak zaslouží.

Nůž je opracováván ručně, proto se mohou i přes veškerou snahu nožířských mistrů jednotlivé míry lišit cca o 0,5 mm. Tón odstínu rukojeti z přírodního materiálu může být také lehce rozdílný.

Klíčové vlastnosti:

Vysoce kvalitní damašková ocel: Tento nůž je vyroben z prvotřídní 67vrstvé damaškové oceli s jádrem z meteriálu 10Cr15CoMoV s vysokým obsahem uhlíku. Jeho tvrdost dosahuje 60 ± 2 HRC, což znamená, že je velmi dobře odolný proti otupení. Unikátní vzory damašku na jeho čepeli navíc podtrhují jeho jedinečnost.

Extrémně vysoká ostrost: Díky tradičnímu ručnímu broušení a stylu broušení ostří ve tvaru V, má čepel vysokou a dlouhotrvající ostrost. Oboustranné ostří v úhlu 15 ° zajistí, že nůž steakem projede jako máslem a nakrájí dokonalé plátky bez toho, aby byly potrhány.

Přírodní rukojeť: Design rukojeti z ušlechtilého přírodního dřeva poskytuje pohodlný úchop a optimální obratnost. Rukojeť zdobí ozdobný mozaikový nýt, je ergonomická, praktická a snadno se čistí.

Vynikající řemeslné zpracování: Kombinace prvotřídních materiálů, pokročilého řemeslného zpracování a tradičního designu vytváří nůž, který vám poskytne příjemný zážitek ze stolování. Jeho hladké ostří se hodí nejen pro steak, ale i pro loupání ovoce a zeleniny.

Snadná údržba: Po použití doporučujeme nůž očistit vodou a osušit utěrkou. V žádném případě neumývat v myčce nádobí, ale pečlivě jej omýt ručně.

Oceníte hodnotu, krásu a styl tohoto steakového nože, který dokáže výrazně vylepšit váš zážitek z kvalitně připraveného kousku masa. Přineste do svého domova vynikajícího společníka pro dokonalý řez a vychutnejte si chuť svých oblíbených pokrmů.

Specifikace steakového nože NAIFU 5" - celková délka 23,5 cm

Typ nože:
Steakový nůž (Steak Knife)
Síla čepele:
2 mm

Materiál čepele:
10Cr15CoMoV (ekvivalent VG10) a 316, 316L
Délka čepele:
125 mm

Materiál rukojeti:
Prémiové tvrdé dřevo
Výška čepele:
28,2 mm

Úhel ostří nože:
15 ° na každé straně čepele
Délka rukojeti:
110 mm

Počet vrstev:
67 vrstev - damascénská ocel
Celková délka:
235 mm

Tvrdost jádra:
60 ± 2 HRC
Celková váha:
116 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Naifu