Steakový nůž NAIFU ocení milovníci steaků a obecně jedlíci lahodně připraveného kvalitního masa. Jde o nůž, který na váš jídelní stůl přinese osobitou eleganci a šťavnaté maso s ním budete krájet s přesnou lehkostí, kterou si každý kvalitní steak zaslouží. Nůž je opracováván ručně, proto se mohou i přes veškerou snahu nožířských mistrů jednotlivé míry lišit cca o 0,5 mm. Tón odstínu rukojeti z přírodního materiálu může být také lehce rozdílný. Klíčové vlastnosti: Vysoce kvalitní damašková ocel:... Celý popis
Koupit za 1 195 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Steakový nůž NAIFU ocení milovníci steaků a obecně jedlíci lahodně připraveného kvalitního masa. Jde o nůž, který na váš jídelní stůl přinese osobitou eleganci a šťavnaté maso s ním budete krájet s přesnou lehkostí, kterou si každý kvalitní steak zaslouží.
Nůž je opracováván ručně, proto se mohou i přes veškerou snahu nožířských mistrů jednotlivé míry lišit cca o 0,5 mm. Tón odstínu rukojeti z přírodního materiálu může být také lehce rozdílný.
Klíčové vlastnosti:
Vysoce kvalitní damašková ocel: Tento nůž je vyroben z prvotřídní 67vrstvé damaškové oceli s jádrem z meteriálu 10Cr15CoMoV s vysokým obsahem uhlíku. Jeho tvrdost dosahuje 60 ± 2 HRC, což znamená, že je velmi dobře odolný proti otupení. Unikátní vzory damašku na jeho čepeli navíc podtrhují jeho jedinečnost.
Extrémně vysoká ostrost: Díky tradičnímu ručnímu broušení a stylu broušení ostří ve tvaru V, má čepel vysokou a dlouhotrvající ostrost. Oboustranné ostří v úhlu 15 ° zajistí, že nůž steakem projede jako máslem a nakrájí dokonalé plátky bez toho, aby byly potrhány.
Přírodní rukojeť: Design rukojeti z ušlechtilého přírodního dřeva poskytuje pohodlný úchop a optimální obratnost. Rukojeť zdobí ozdobný mozaikový nýt, je ergonomická, praktická a snadno se čistí.
Vynikající řemeslné zpracování: Kombinace prvotřídních materiálů, pokročilého řemeslného zpracování a tradičního designu vytváří nůž, který vám poskytne příjemný zážitek ze stolování. Jeho hladké ostří se hodí nejen pro steak, ale i pro loupání ovoce a zeleniny.
Snadná údržba: Po použití doporučujeme nůž očistit vodou a osušit utěrkou. V žádném případě neumývat v myčce nádobí, ale pečlivě jej omýt ručně.
Oceníte hodnotu, krásu a styl tohoto steakového nože, který dokáže výrazně vylepšit váš zážitek z kvalitně připraveného kousku masa. Přineste do svého domova vynikajícího společníka pro dokonalý řez a vychutnejte si chuť svých oblíbených pokrmů.
Specifikace steakového nože NAIFU 5" - celková délka 23,5 cm
Typ nože:
Steakový nůž (Steak Knife)
Síla čepele:
2 mm
Materiál čepele:
10Cr15CoMoV (ekvivalent VG10) a 316, 316L
Délka čepele:
125 mm
Materiál rukojeti:
Prémiové tvrdé dřevo
Výška čepele:
28,2 mm
Úhel ostří nože:
15 ° na každé straně čepele
Délka rukojeti:
110 mm
Počet vrstev:
67 vrstev - damascénská ocel
Celková délka:
235 mm
Tvrdost jádra:
60 ± 2 HRC
Celková váha:
116 g
Nůž je opracováván ručně, proto se mohou i přes veškerou snahu nožířských mistrů jednotlivé míry lišit cca o 0,5 mm. Tón odstínu rukojeti z přírodního materiálu může být také lehce rozdílný.
Klíčové vlastnosti:
Vysoce kvalitní damašková ocel: Tento nůž je vyroben z prvotřídní 67vrstvé damaškové oceli s jádrem z meteriálu 10Cr15CoMoV s vysokým obsahem uhlíku. Jeho tvrdost dosahuje 60 ± 2 HRC, což znamená, že je velmi dobře odolný proti otupení. Unikátní vzory damašku na jeho čepeli navíc podtrhují jeho jedinečnost.
Extrémně vysoká ostrost: Díky tradičnímu ručnímu broušení a stylu broušení ostří ve tvaru V, má čepel vysokou a dlouhotrvající ostrost. Oboustranné ostří v úhlu 15 ° zajistí, že nůž steakem projede jako máslem a nakrájí dokonalé plátky bez toho, aby byly potrhány.
Přírodní rukojeť: Design rukojeti z ušlechtilého přírodního dřeva poskytuje pohodlný úchop a optimální obratnost. Rukojeť zdobí ozdobný mozaikový nýt, je ergonomická, praktická a snadno se čistí.
Vynikající řemeslné zpracování: Kombinace prvotřídních materiálů, pokročilého řemeslného zpracování a tradičního designu vytváří nůž, který vám poskytne příjemný zážitek ze stolování. Jeho hladké ostří se hodí nejen pro steak, ale i pro loupání ovoce a zeleniny.
Snadná údržba: Po použití doporučujeme nůž očistit vodou a osušit utěrkou. V žádném případě neumývat v myčce nádobí, ale pečlivě jej omýt ručně.
Oceníte hodnotu, krásu a styl tohoto steakového nože, který dokáže výrazně vylepšit váš zážitek z kvalitně připraveného kousku masa. Přineste do svého domova vynikajícího společníka pro dokonalý řez a vychutnejte si chuť svých oblíbených pokrmů.
Specifikace steakového nože NAIFU 5" - celková délka 23,5 cm
Typ nože:
Steakový nůž (Steak Knife)
Síla čepele:
2 mm
Materiál čepele:
10Cr15CoMoV (ekvivalent VG10) a 316, 316L
Délka čepele:
125 mm
Materiál rukojeti:
Prémiové tvrdé dřevo
Výška čepele:
28,2 mm
Úhel ostří nože:
15 ° na každé straně čepele
Délka rukojeti:
110 mm
Počet vrstev:
67 vrstev - damascénská ocel
Celková délka:
235 mm
Tvrdost jádra:
60 ± 2 HRC
Celková váha:
116 g
Parametry
Výrobce | Naifu |