Obiloviny
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
vláknina psyllium Psylium se získává z jednoleté rostliny jitrocele indického (Plantago ovata). Jedná se vlastně o slupky semen této rostliny. Tento produkt je vhodný pro...
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
Pohanková krupice je nejhruběji namleté pohankové zrnko. Pohanka pro výrobu pohankové krupice je loupaná mechanicky. Toto zpracování je šetrné a vede k zachování výživových...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
BALENÍ 200 g UPOZORNĚNÍ Země původu Thajsko. JAK POUŽÍVAT Slzovku propláchneme a máčíme alespoň na 1 hodinu (nejlépe však přes noc) ve vodě. Poté vaříme společně s rýží, či...
Pohankové slupky jsou skvělým přírodním produktem s širokým využitím. Můžete je použít na přípravu výluhů, koupele, jako výplně do polštářů nebo pro kreativní projekty. Jsou...
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Pšenici můžete namlít na mouku nebo namočte cca na 10 hodin, propláchněte, vařte 1,5 hodiny nebo 45 minut v tlakovém hrnci. PŠENICE ozimá*. *produkt...
Žito je skutečně úžasná obilovina, která má v české kuchyni dlouhou tradici. Jeho univerzální využití a nutriční hodnoty ho činí ideálním pro zdravé vaření i pečení. Zde je...
Kamut je stará odrůda pšenice, která nebyla v průběhu staletí šlechtěna. Má široké využití v kuchyni. Můžete si z ní vyrobit celozrnnou mouku nebo ji můžete uvařit jako...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí...
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality. Je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Lze ji využít na přípravu dětské rýžové kaše, na...
Tipy a recepty: - polévky - jak přida - sladké pečení - kaše - jáhly mohou rozšířit vaše snídaňové kaše o další typ obiloviny, také jáhlovou kaši můžete použít jako přílohy...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
Charakteristika Pohanka loupaná BIO pochází z ekologického zemědělství, je přirozeně bez lepku a nabitá vlákninou, bílkovinami a důležitými minerály. Díky oloupaným zrnům s...
Pšenice BIO – semena na klíčení 500g - Zdravý den Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. Složení: Semena...