Obiloviny
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a velmi prospěšná potravina pro lidský organismus. Je výborným zdrojem vitaminů skupiny B, fosforu, vápníku, železa a rutinu....
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Propláchnutou pohanku vařte v poměru 1 díl pohanky na 1,5 dílu vody. Vařte 10–15 minut a nechte pod pokličkou dojít. Pohanka setá. Může obsahovat stopy...
BALENÍ 250 g JAK POUŽÍVAT Zdravé trávení – k dosažení požadovaného účinku je třeba užívat 20 až 30 g otrub denně po dobu jednoho týdne. Vzhledem k obsahu fytátů (vytvářejí...
Bezlepkové ovesné vločky – Jemné, krémové a univerzální ✨ Hledáte dokonalé vločky pro rychlou a chutnou snídani? Naše bezlepkové ovesné vločky jsou extra jemné a připravené za...
Pohanka je přirozeně bezlepková, lehce strávitelná a velice prospěšná potravina pro lidský organismus. Pohanka je výborným zdrojem vitaminu skupiny B, fosforu, vápnik, železo a...
Allnature Ovesné vločky chutnají skvěle na slano i na sladko. Není divu, že je skoro každý fitness poradce zařazuje do jídelníčku, protože si pochutnáte a zároveň dostanete do...
Využití: - rizoto - použijte bulgur místo rýže a smíchejte ho s oblíbenou zeleninou nebo s houbami - nádivka - bulgur nakombinujte například s paprikou, restovanou cibulkou,...
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. CZ-BIO-002 Složení: Semena pšenice tvrdé (Triticum durum Desf.)...
BALENÍ 500 g JAK POUŽÍVAT Jáhly properte v horké vodě a nechte je na sítku osušit. Potom je na sucho opražte a zalijte vařící vodou. Ochuťte, přikryjte pokličkou a na mírném...
Pšeničný bulgur je ideální surovinou pokud nestíháš a potřebuješ uvařit něco rychlého a vydatného. Připravit tak můžeš jednoduché improvizované rizoto, různé variace studených...
Green Apotheke Quinoa bílá 250 g Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich Složení: Quinoa bílá - merlík chillský Skladování: Skladujte na temném, chladném a...
Složení: jáhly BIO. Výživové údaje na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1493 kJ / 357 kcal; tuky: 3,9 g; nasycené mastné kyseliny: 0,9 g; sacharidy: 69 g; cukry: 1,4 g;...
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice je vhodná na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte...
O polentě se toho hodně dozvíte v Dobrotách z podzimu 2016 na str. 27. Využití: - krutonky - jak přípravit krutonky do polévky zjistíte v časopise Dobroty podzim 2016 na str....
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...
Špalda je stará odrůda pšenice s výbornými výživovými vlastnostmi. Špaldové kroupy obsahují spoustu hořčíku, železa a vitaminů skupiny B. Špaldové kroupy získáme loupáním a...
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Jsou vhodné na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu. Využití -...
GymBeam Tapiokové perly 500 g Tapiokové perly - bezlepkový zdroj komplexních sacharidů, ze kterého vykouzlíte lahodné dezerty Tapiokové perly jsou velmi oblíbeným zdrojem...
Quinoa je bezlepková pseudoobilovina, která se těší čím dál většímu zájmu. Quinoa má na rostlinu vysoký obsah bílkovin a komplexních sacharidů. Za zmínku stojí i poměrně velké...
BALENÍ 250 g DALŠÍ SDĚLENÍ V naší nabídce naleznete také další druhy quinoy http://www.prozdravi.cz/quinoa-merlik-cilsky/ a další obiloviny...