Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel. Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
Koupit za 19 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Želírovací přípravek 40g Pektogel
Doprava:
70 Kč
Skladem
19 Kč
Koupit za 19 Kč
Pektogel želírovací přípravek sypký 40 g
Doprava:
72 Kč
Skladem
17 Kč
Koupit za 17 Kč
Popis
Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů.
Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel.
Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel.
Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
Parametry
Výrobce | Rotto |
Hmotnost | 40 g |