Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů. Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel. Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h

Koupit za 19 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Želírující přípravek sypký pro přípravu džemů, marmelád a rosolů.

Suroviny: 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, 1000-1200 g cukru, 1 balení Pektogel.

Návod k použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce nebo ovocné šťávy, dáme do většího h
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Rotto
Hmotnost 40 g