Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši. Když jídlo připravíte z celozrnné krupice, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná krupice krásně voní i dobře chutná. Krupice je nahrubo umleté zrno obilí. Mezi krupicí a moukou je rozdíl pouze v hrubosti mletí. Hrubá mouka je o něco jemněji namletá krupice. Špalda je... Celý popis
Koupit za 60 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Krupice špaldová celozrnná 400 g BIO PROBIO
Doprava:
49 Kč
Skladem
60 Kč
Koupit za 60 Kč
PROBIO Krupice špaldová celozrnná 400g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Probio Krupice špaldová celozrná BIO – 400 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
47 Kč
Koupit za 47 Kč
PRO-BIO Bio krupice špaldová celozrnná 400g
Doprava:
80 Kč
Skladem
48 Kč
Koupit za 48 Kč
ProBio Krupice špaldová celozrnná Bio 400 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
784 Kč
Koupit za 784 Kč
Popis
Krupice ze starého druhu pšenice v biokvalitě. Jedná se o nahrubo umleté zrno obilí. Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek a krupicovou kaši.
Když jídlo připravíte z celozrnné krupice, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná krupice krásně voní i dobře chutná.
Krupice je nahrubo umleté zrno obilí. Mezi krupicí a moukou je rozdíl pouze v hrubosti mletí. Hrubá mouka je o něco jemněji namletá krupice.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
PŠENICE ŠPALDA*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %.
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energetická hodnota
1576 kJ/372 kcal
Tuky
1,7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
73 g
z toho cukry
1,5 g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0,01 g
Když jídlo připravíte z celozrnné krupice, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná krupice krásně voní i dobře chutná.
Krupice je nahrubo umleté zrno obilí. Mezi krupicí a moukou je rozdíl pouze v hrubosti mletí. Hrubá mouka je o něco jemněji namletá krupice.
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
PŠENICE ŠPALDA*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti vzduchu nejvýše 75 %.
Nutriční hodnoty
Na 100 g
Energetická hodnota
1576 kJ/372 kcal
Tuky
1,7 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0,3 g
Sacharidy
73 g
z toho cukry
1,5 g
Bílkoviny
13 g
Sůl
0,01 g
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 400 g |
Druh | špalda |
Bio | ano |