Pohanka - lámanka Přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná do hotových polévek, vývarů jako příloha, k přípravě kaší, pomazánek. Pohanka loupaná mechanickým způsobem, při loupání dochází k tříštění zrna. Pohanka lámanka je rozpůlené zrno oloupané pohanky celé (kroupy). Vlastnosti pohanky lámanky jsou stále stejné a obsahují vše, co v pohance vyrostlo. vitamíny, aminokyseliny a minerální látky. Pohanka lámanka se díky porušení... Celý popis
Koupit za 371 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pohanka lámanka BIO 2,5 kg Probio
Doprava:
79 Kč
Skladem
371 Kč
Koupit za 371 Kč
GASTRO - Pohanka lámanka BIO 2.5 kg PROBIO
Doprava:
58 Kč
Skladem
355 Kč
Koupit za 355 Kč
BIO Pohanka lámanka
Doprava:
zdarma
Skladem
140 Kč
Koupit za 140 Kč
Popis
Pohanka - lámanka
Přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná do hotových polévek, vývarů jako příloha, k přípravě kaší, pomazánek. Pohanka loupaná mechanickým způsobem, při loupání dochází k tříštění zrna. Pohanka lámanka je rozpůlené zrno oloupané pohanky celé (kroupy). Vlastnosti pohanky lámanky jsou stále stejné a obsahují vše, co v pohance vyrostlo. vitamíny, aminokyseliny a minerální látky. Pohanka lámanka se díky porušení zrna velice snadno připravuje bez toho, aby se musela vařit. Stačí spařit, nebo přímo nasypat do jogurtů, přesnídávek. Lze jí zahustit jakýkoliv vývar, kdy ji po uvaření vývaru jen vsypeme a necháme dojít. Práce s touto pohankou lámankou je jednoduchá a chuť velice příjemná.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1490 kJ/ 355 kcal; sušina 87,3 g; sacharidy: 68 g; vláknina: 2,7 g, bílkoviny: 12,2 g; tuk: 2,8 g.
Skladování: skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu: Lotyšsko.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Přirozeně bezlepková potravina s významným obsahem vitamínů a prospěšných látek pro lidský organismus. Je vhodná do hotových polévek, vývarů jako příloha, k přípravě kaší, pomazánek. Pohanka loupaná mechanickým způsobem, při loupání dochází k tříštění zrna. Pohanka lámanka je rozpůlené zrno oloupané pohanky celé (kroupy). Vlastnosti pohanky lámanky jsou stále stejné a obsahují vše, co v pohance vyrostlo. vitamíny, aminokyseliny a minerální látky. Pohanka lámanka se díky porušení zrna velice snadno připravuje bez toho, aby se musela vařit. Stačí spařit, nebo přímo nasypat do jogurtů, přesnídávek. Lze jí zahustit jakýkoliv vývar, kdy ji po uvaření vývaru jen vsypeme a necháme dojít. Práce s touto pohankou lámankou je jednoduchá a chuť velice příjemná.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota: 1490 kJ/ 355 kcal; sušina 87,3 g; sacharidy: 68 g; vláknina: 2,7 g, bílkoviny: 12,2 g; tuk: 2,8 g.
Skladování: skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Země původu: Lotyšsko.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: výrobek neobsahuje stopy alergenů.
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Hmotnost | 2500 g |
Bio | ano |