Jasmínová rýže má typickou jemnou přirozenou vůní květin. Má kratší silnější zrna. Po uvaření je lepivější, hodí se více k omáčkám, ke sladkým pokrmům a tradičně je součástí asijské kuchyně. Použití rýže? K zapékání, jako náplň do zeleniny, jako příměs mletého masa, do polévky jako zavářka. Nasladko, jako nákyp, rýžová kaše, do dezertů, do koláčů, i k přípravě sladkých krémů a náplní. Ke všem asijským jídlům. Jako příloha, díky své lehké lepivosti se hodí více k jídlům s omáčku Jak připravit... Celý popis
Koupit za 34 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Rýže jasmínová 500g, Provita
Doprava:
69 Kč
Skladem
34 Kč
Koupit za 34 Kč
Rýže jasmínová 500g Provita
Doprava:
36 Kč
Skladem
31 Kč
Koupit za 31 Kč
Popis
Jasmínová rýže má typickou jemnou přirozenou vůní květin. Má kratší silnější zrna. Po uvaření je lepivější, hodí se více k omáčkám, ke sladkým pokrmům a tradičně je součástí asijské kuchyně.
Použití rýže?
K zapékání, jako náplň do zeleniny, jako příměs mletého masa, do polévky jako zavářka.
Nasladko, jako nákyp, rýžová kaše, do dezertů, do koláčů, i k přípravě sladkých krémů a náplní.
Ke všem asijským jídlům.
Jako příloha, díky své lehké lepivosti se hodí více k jídlům s omáčku
Jak připravit rýži?
Jasmínovou rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody asi 20 minut. Jaký je rozdíl mezi vařením a dušením rýže, to si přečtěte si v našem samostatném článku "Jak uvařit rýži?" V dalším článku se dozvíte jaké jsou jednotlivé druhy rýže, jak dlouho se která rýže vaři a k čemu je nejvhodnější?
Složení Rýže jasmínová Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Skladování Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Použití rýže?
K zapékání, jako náplň do zeleniny, jako příměs mletého masa, do polévky jako zavářka.
Nasladko, jako nákyp, rýžová kaše, do dezertů, do koláčů, i k přípravě sladkých krémů a náplní.
Ke všem asijským jídlům.
Jako příloha, díky své lehké lepivosti se hodí více k jídlům s omáčku
Jak připravit rýži?
Jasmínovou rýži propláchněte a vařte v dvojnásobném množství vody asi 20 minut. Jaký je rozdíl mezi vařením a dušením rýže, to si přečtěte si v našem samostatném článku "Jak uvařit rýži?" V dalším článku se dozvíte jaké jsou jednotlivé druhy rýže, jak dlouho se která rýže vaři a k čemu je nejvhodnější?
Složení Rýže jasmínová Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu.
Skladování Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Parametry
Výrobce | Provita |