Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád. Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti. Složení: paprika, pepř, cibule, kmín, hořčičné semínko, petržel, oregano, koriandr list Použití: Grilovací byliny bez soli je směs pro grilování a pečení všech druhů mas, drůbeže a ryb. Grilovaný vepřový steak – potřebujeme: - 4 plátky vepřové kotlety... Celý popis
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Salvia Paradise Grilovací byliny bez soli 50 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Salvia Paradise Grilovací byliny bez soli 50 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Salvia Paradise Grilovací byliny bez soli 50 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
Grilovací směs je vhodná k marinování různých druhů masa před grilováním, ale také na dochucení pečeného masa a různých druhů marinád.
Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.
Složení: paprika, pepř, cibule, kmín, hořčičné semínko, petržel, oregano, koriandr list
Použití: Grilovací byliny bez soli je směs pro grilování a pečení všech druhů mas, drůbeže a ryb.
Grilovaný vepřový steak – potřebujeme:
- 4 plátky vepřové kotlety bez kosti;
- 2 polévkové lžíce oleje;
- 2 polévkové lžíce Grilovacích bylin bez soli;
- sůl podle chuti.
Postup: Okraje jednotlivých plátků kotlet nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kotlety po obou stranách potřeme olejem a posypeme kořením. Okořeněné plátky zabalíme do potravinové fólie a necháme do druhého dne uležet v chladu. Na rozpáleném grilu kotlety zprudka opečeme cca 4 minuty z každé strany. Následně je uložíme do nahřátého hrnce, ochutíme solí dle chuti, přiklopíme poklicí a necháme 5–7 min. dojít.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Kořenící přípravek
Směs neobsahuje sůl, tedy během marinování neuvolňuje šťávu z masa. Hotový pokrm lze dochutit solí dle vaší chuti.
Složení: paprika, pepř, cibule, kmín, hořčičné semínko, petržel, oregano, koriandr list
Použití: Grilovací byliny bez soli je směs pro grilování a pečení všech druhů mas, drůbeže a ryb.
Grilovaný vepřový steak – potřebujeme:
- 4 plátky vepřové kotlety bez kosti;
- 2 polévkové lžíce oleje;
- 2 polévkové lžíce Grilovacích bylin bez soli;
- sůl podle chuti.
Postup: Okraje jednotlivých plátků kotlet nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kotlety po obou stranách potřeme olejem a posypeme kořením. Okořeněné plátky zabalíme do potravinové fólie a necháme do druhého dne uležet v chladu. Na rozpáleném grilu kotlety zprudka opečeme cca 4 minuty z každé strany. Následně je uložíme do nahřátého hrnce, ochutíme solí dle chuti, přiklopíme poklicí a necháme 5–7 min. dojít.
Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.
Kořenící přípravek
Parametry
Výrobce | Salvia Paradise |
Značka | Salvia Paradise |
Druh koření | grilovací |