Jedná se o vystavené, plně funkční zboží včetně záruky. Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály:... Celý popis
Koupit za 805 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Univerzální nůž Samura Mo-V (SM-0021) 125mm
Doprava:
89 Kč
Skladem
805 Kč
Koupit za 805 Kč
Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm
Doprava:
79 Kč
899 Kč
Koupit za 899 Kč
Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm
Doprava:
80 Kč
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
Samura MO-V Univerzální nůž 13 cm (SM-0021)
Doprava:
54 Kč
Skladem
899 Kč
Koupit za 899 Kč
Samura mo-v univerzální nůž 13 cm
Doprava:
59 Kč
899 Kč
Koupit za 899 Kč
Popis
Jedná se o vystavené, plně funkční zboží včetně záruky.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento univerzální nůž je nejčastěji používaným nožem v kuchyni a je naprostou nezbytností pro každou hospodyňku. Je schopen provádět celou řadu kuchyňských prací (v případě, že nemáte specializované nože) - od krájení chleba a pečiva, uzenin asýrůaž po zpracování zeleniny a ovoce. Jednodílná čepel z vysoce kvalitní oceli s vysokým obsahem molybdenu a vanadu je odolná vůči korozi, pevná a nenáročná na údržbu.
Laminátová rukojeť G-10 umožňuje, aby práce v kuchyni byla pod absolutní kontrolou. Využijte všechny jeho pozitivní vlastnosti!
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 24,5cm
Délka čepele: 13 cm
Hmotnost: 88g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem.
Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Pro rukojeť používáme nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Vice o historii zn. Samura.
Tento univerzální nůž je nejčastěji používaným nožem v kuchyni a je naprostou nezbytností pro každou hospodyňku. Je schopen provádět celou řadu kuchyňských prací (v případě, že nemáte specializované nože) - od krájení chleba a pečiva, uzenin asýrůaž po zpracování zeleniny a ovoce. Jednodílná čepel z vysoce kvalitní oceli s vysokým obsahem molybdenu a vanadu je odolná vůči korozi, pevná a nenáročná na údržbu.
Laminátová rukojeť G-10 umožňuje, aby práce v kuchyni byla pod absolutní kontrolou. Využijte všechny jeho pozitivní vlastnosti!
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 24,5cm
Délka čepele: 13 cm
Hmotnost: 88g
Přednosti nožů Samura:
vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity
Jak vybrat ten správný nůž?
Chcete-li si usnadnit výběr a pochopit, jaké nože budete skutečně potřebovat, měli byste se seznámit s hlavními typy nožů a jejich využitím. Více k tomuto tématu jsme pro vás shrnuli v jak vybrat správný nůž
Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče
Japonské nože jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti Vice o vlastnostech japonských nožů.
Péče o kuchyňské nože
Správná péče o kuchyňské nože je celá věda, jednoduchá, ale velmi důležitá. Dodržováním několika jednoduchých pravidel můžete výrazně prodloužit životnost dobrého nože a přetvořit vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.
5 zásad pro správnou péči nožů
Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.
Vlastnosti kvalitního kuchyňského nože značně závisí na stupni jeho konečného broušení a leštění v poslední fázi výroby. Tímto procesem je ovlivněna nejen schopnost nože udržet ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Navíc také odráží krásu a dokonalost vzhledu nože a poskytuje dodatečnou ochranu proti korozi. Kvalita a přísné dodržování obráběcích technik nám poskytuje odpověď na otázku, proč jsou některé nože lepší, pokud porovnáváme jejich řeznou kapacitu a zachování ostrosti.
Důležitost broušení a leštění nožů.
Jak na broušení nožů snadno a rychle.
Parametry
Výrobce | Samura |
Materiál čepele | ocel |
Barva | Černá |
Materiál rukojeti | G-10 |
Délka ostří | 13 cm |