Mungo bio 120 g od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství. Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Pro správný růst semínek jsme pro vás připravili i přehledný nakličovací deníček. Návod k přípravě: doba namáčení: 12 hodin doba klíčení: 4-5 dní... Celý popis
Koupit za 75 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Bio Mungo k nakličování 120g, Sonnentor
Doprava:
100 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Sonnentor Mungo BIO 120 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Sonnentor Mungo BIO 120 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Sonnentor Mungo BIO 120 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
75 Kč
Koupit za 75 Kč
Sonnentor BIO Mungo, 120 g
Doprava:
79 Kč
Skladem
95 Kč
Koupit za 95 Kč
Popis
Mungo bio 120 g od výrobce Sonnentor. Produkt v bio kvalitě. Pěstováno metodou ekologického zemědělství.
Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Pro správný růst semínek jsme pro vás připravili i přehledný nakličovací deníček.
Návod k přípravě:
doba namáčení: 12 hodin
doba klíčení: 4-5 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Mungo bio 120 g
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Povznášející chuť mungo klíčků vychválíte až do nebes. Budou pro vaše jídlo nejen ozdobou, ale i zdrojem cenných živin. Naklíčené fazole mungo – někdy mylně označované jako sójové klíčky – se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK.
Pro správný růst semínek jsme pro vás připravili i přehledný nakličovací deníček.
Návod k přípravě:
doba namáčení: 12 hodin
doba klíčení: 4-5 dní
proplachování vodou: 2-3x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Mungo bio 120 g
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Parametry
Výrobce | Sonnentor |
Bio | ano |