"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena... Celý popis

Koupit za 327 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.

Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.

Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).

Kapitoly:
Chuť pravé Asie
(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)
Hot & cold (saláty a polévky)
Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)
Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)
Wokování (pokrmu z woku)
Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)
Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Zobrazit více

Parametry

Žánr kuchařky
Rok vydání 2014
Nakladatelství Burda International CZ s.r.o.
Autor kolektiv autorů
Počet stran 160
Výrobce APETIT
Vazba Pevná bez přebalu matná
Jazyk české
Váha 798 gramů
ISBN 978-80-87575-13-0
Zobrazit více parametrů