"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává. Kniha je rozdělena... Celý popis
Koupit za 327 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tajemství Východu
Doprava:
49 Kč
Skladem
327 Kč
Koupit za 327 Kč
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Doprava:
zdarma
Skladem
286 Kč
Koupit za 286 Kč
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Doprava:
29 Kč
Skladem
336 Kč
Koupit za 336 Kč
Tajemství Východu
Doprava:
69 Kč
Skladem
331 Kč
Koupit za 331 Kč
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice ) - Apetit
Doprava:
99 Kč
Skladem
399 Kč
Koupit za 399 Kč
Popis
"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.
Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.
Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).
Kapitoly:
Chuť pravé Asie
(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)
Hot & cold (saláty a polévky)
Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)
Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)
Wokování (pokrmu z woku)
Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)
Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Kniha je rozdělena do sedmi kapitol.
Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).
Kapitoly:
Chuť pravé Asie
(ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...)
Hot & cold (saláty a polévky)
Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...)
Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki)
Wokování (pokrmu z woku)
Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…)
Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha)
Parametry
Žánr | kuchařky |
Rok vydání | 2014 |
Nakladatelství | Burda International CZ s.r.o. |
Autor | kolektiv autorů |
Počet stran | 160 |
Výrobce | APETIT |
Vazba | Pevná bez přebalu matná |
Jazyk | české |
Váha | 798 gramů |
ISBN | 978-80-87575-13-0 |