Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity tohoto hobby možnost zpomalení po hektickém všedním dnu, příprava jídla na čerstvém vzduchu, společná setkávání s rodinou a přáteli a v neposlední řadě uspokojení prapůvodních instinktů spojených s... Celý popis
Koupit za 297 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Udíme a grilujeme
Doprava:
49 Kč
Skladem
297 Kč
Koupit za 297 Kč
Udíme a grilujeme
Doprava:
55 Kč
Skladem
279 Kč
Koupit za 279 Kč
Udíme a grilujeme smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Markus Kaufer
Doprava:
25 Kč
Skladem
292 Kč
Koupit za 292 Kč
Udíme a grilujeme. Smokery a multifunkční grily - 70 receptů vonících kouřem - Markus Kaufer
Doprava:
48 Kč
Skladem
279 Kč
Koupit za 279 Kč
Grada Udíme a grilujeme Markus Kaufer
Doprava:
59 Kč
Skladem
349 Kč
Koupit za 349 Kč
Popis
Jen u málokteré volnočasové aktivity došlo u nás v posledních letech k tak razantnímu vývoji, jako je tomu u témat spojených s grilováním a barbecue. Vedle stále stoupajícího množství nově vznikajících metod a technik přípravy pokrmů a s tím souvisejících kreativních receptů stojí v popředí popularity tohoto hobby možnost zpomalení po hektickém všedním dnu, příprava jídla na čerstvém vzduchu, společná setkávání s rodinou a přáteli a v neposlední řadě uspokojení prapůvodních instinktů spojených s ohněm a kouřem.
S rostoucí oblibou grilování se u nadšených příznivců tohoto koníčku automaticky dostávají do ohniska zájmu také speciální způsoby přípravy pokrmů, jako například barbecue.
Při barbecue se pokrmy připravují s využitím postupů založených na nižším žáru, které spočívají v udržování konstantních teplot v rozmezí 90 až 120 °C a při kterých se na ohni přímo spaluje dřevo. K takové přípravě se většinou používá multifunkční gril zvaný smoker, který nám umožňuje přímou kontrolu ohně, a tím i žáru a teplot v místě, kde se pokrmy grilují.
Touto knihou se vám dostává do ruky přehled různých typů multifunkčních grilů a udíren, pomůcek a příslušenství i tipů a triků k udržování požadované teploty, stejně jako obsáhlá část s recepty tak, abyste brzy i vy mohli jako pravý „pitmaster“ na své zahradě úspěšně prezentovat ohromující výsledky svého barbecue umění a nabídnout lahůdky, jako je klasické trhané vepřové se salátem coleslaw, sladká a kořeněná žebírka, BBQ volská líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladká a pikantní žebra, hot wings, trhaný kuřecí burger, uzený losos, uzený bramborový salát či bylinkový chléb.
Must-have grilovací sezóny!Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení a grilování. Informace o technice, materiálech a ochucování, 70 receptů – od žebírek po steaky.
S rostoucí oblibou grilování se u nadšených příznivců tohoto koníčku automaticky dostávají do ohniska zájmu také speciální způsoby přípravy pokrmů, jako například barbecue.
Při barbecue se pokrmy připravují s využitím postupů založených na nižším žáru, které spočívají v udržování konstantních teplot v rozmezí 90 až 120 °C a při kterých se na ohni přímo spaluje dřevo. K takové přípravě se většinou používá multifunkční gril zvaný smoker, který nám umožňuje přímou kontrolu ohně, a tím i žáru a teplot v místě, kde se pokrmy grilují.
Touto knihou se vám dostává do ruky přehled různých typů multifunkčních grilů a udíren, pomůcek a příslušenství i tipů a triků k udržování požadované teploty, stejně jako obsáhlá část s recepty tak, abyste brzy i vy mohli jako pravý „pitmaster“ na své zahradě úspěšně prezentovat ohromující výsledky svého barbecue umění a nabídnout lahůdky, jako je klasické trhané vepřové se salátem coleslaw, sladká a kořeněná žebírka, BBQ volská líčka, cheeseburger s whisky BBQ omáčkou, sladká a pikantní žebra, hot wings, trhaný kuřecí burger, uzený losos, uzený bramborový salát či bylinkový chléb.
Must-have grilovací sezóny!Skvělá kniha pro všechny milovníky uzení a grilování. Informace o technice, materiálech a ochucování, 70 receptů – od žebírek po steaky.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2021 |
Nakladatelství | Grada |
Autor | Markus Kaufer |
Počet stran | 160 |
Výrobce | Grada |
Vazba | Pevná bez přebalu lesklá |
Jazyk | české |
Váha | 570 gramů |
ISBN | 978-80-271-3236-2 |