bio Fazole červená ledvina Tyto fazole jsou o něco větší než jiné druhy fazolí. Mají nádhernou červenou až hnědou barvu, která je pro ně typická. Po krátkém vaření se stanou měkkými a získají jemně nasládlou chuť. Jsou nezbytnou součástí mnoha mexických jídel, jako je například slavné Chilli con carne. Červená fazole kidney (červená ledvina) jsou považovány za lahůdku fanoušků mexické kuchyně, a teď je můžete ochutnat v biokvalitě. To znamená, že byly pěstovány v kontrolovaném ekologickém zemědělství... Celý popis
Koupit za 65 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vital Country Fazole červená kidney BIO 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
bio Fazole červená ledvina
Tyto fazole jsou o něco větší než jiné druhy fazolí. Mají nádhernou červenou až hnědou barvu, která je pro ně typická. Po krátkém vaření se stanou měkkými a získají jemně nasládlou chuť. Jsou nezbytnou součástí mnoha mexických jídel, jako je například slavné Chilli con carne.
Červená fazole kidney (červená ledvina) jsou považovány za lahůdku fanoušků mexické kuchyně, a teď je můžete ochutnat v biokvalitě. To znamená, že byly pěstovány v kontrolovaném ekologickém zemědělství bez pesticidů a s ohledem na životní prostředí. Tyto fazole mají nízký glykemický index.
Příprava
Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot. Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody - nejlépe přes noc (10-12 hodin). Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit cca 60-90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci do změknutí. Po uvaření osolíme.
Složení
100% fazole červená kidney*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1334 kJ / 317 kcal
Tuky
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
40,0 g
z toho cukry
1,2 g
Bílkoviny
24,2 g
Sůl
0,05 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Čína (mimo EU)
Tyto fazole jsou o něco větší než jiné druhy fazolí. Mají nádhernou červenou až hnědou barvu, která je pro ně typická. Po krátkém vaření se stanou měkkými a získají jemně nasládlou chuť. Jsou nezbytnou součástí mnoha mexických jídel, jako je například slavné Chilli con carne.
Červená fazole kidney (červená ledvina) jsou považovány za lahůdku fanoušků mexické kuchyně, a teď je můžete ochutnat v biokvalitě. To znamená, že byly pěstovány v kontrolovaném ekologickém zemědělství bez pesticidů a s ohledem na životní prostředí. Tyto fazole mají nízký glykemický index.
Příprava
Nejprve fazole přebereme od drobných nečistot. Fazolky je zapotřebí předem namočit do vody - nejlépe přes noc (10-12 hodin). Poté vodu vylijeme a dáme fazole vařit cca 60-90 minut nebo 20 minut v tlakovém hrnci do změknutí. Po uvaření osolíme.
Složení
100% fazole červená kidney*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové údaje na 100 g
Energie
1334 kJ / 317 kcal
Tuky
1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
0,2 g
Sacharidy
40,0 g
z toho cukry
1,2 g
Bílkoviny
24,2 g
Sůl
0,05 g
Skladování
Skladujte při teplotě do 22°C a relativní vlhkosti nejvýše do 70%
Země původu
Čína (mimo EU)
Parametry
Výrobce | Vital Country |