Fazole Barevná pinto Strakaté fazole pinto jsou středně velké fazole, které jsou velmi oblíbené v mexické a americké kuchyni. Oproti běžným fazolím, které u nás známe, mají fazole pinto moučnější strukturu a pikantnější chuť. Luštěniny obecně jsou velmi zdravou potravinou a tyto fazole nejsou výjimkou. Strakatá fazole pinto obsahuje velké množství bílkovin, vlákniny, řadu minerálů i vitamínů. V jídelníčku je tak ocení třeba vegetariáni či diabetici. Použití fazole pinto Fazole pinto můžete v kuchyni... Celý popis
Koupit za 79 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vital Country Fazole Pinto 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Fazole Pinto 1000 g
Doprava:
zdarma
Skladem
79 Kč
Koupit za 79 Kč
Popis
Fazole Barevná pinto
Strakaté fazole pinto jsou středně velké fazole, které jsou velmi oblíbené v mexické a americké kuchyni. Oproti běžným fazolím, které u nás známe, mají fazole pinto moučnější strukturu a pikantnější chuť. Luštěniny obecně jsou velmi zdravou potravinou a tyto fazole nejsou výjimkou. Strakatá fazole pinto obsahuje velké množství bílkovin, vlákniny, řadu minerálů i vitamínů. V jídelníčku je tak ocení třeba vegetariáni či diabetici.
Použití fazole pinto
Fazole pinto můžete v kuchyni připravit na opravdu hromadu způsobů. Připravte si z fazolí pinto extra zdravou a lahodnou pomazánku např. se zeleninou a ořechy (mrkněte na naši velkou nabídku ořechů v super kvalitě). A fazole můžete zamíchat i do salátu, skvěle chutnají třeba s kukuřicí, rajčaty a paprikou.
Omáčky, zapečené, fazolová kaše jako příloha, do polévky, tam všude můžete pinto fazole využít. A v plněných burittos či Frijoles refritos (smažené fazole), se bez pinto fazolí rozhodně neobejdete.
Příprava
Nejprve fazole dobře přebereme a propereme v teplé vodě. Abychom urychlili vaření fazolí je nutné je předem namočit alespoň na 10-12 hodin (přes noc). Poté vařte v neosolené vodě 45 do změknutí. Solíme až nakonec. Pokud použijete při vaření bylinky (saturejka, kmín, fenykl, majoránka apod.), rovněž se sníží nežádoucí nadýmavý efekt.
Složení
100% Fazole barevná Pinto.
Skladování
Skladujte v suchu, chladnu a chraňte před přímým slunečním světlem.
Země původu
Ukrajina / Kanada
Strakaté fazole pinto jsou středně velké fazole, které jsou velmi oblíbené v mexické a americké kuchyni. Oproti běžným fazolím, které u nás známe, mají fazole pinto moučnější strukturu a pikantnější chuť. Luštěniny obecně jsou velmi zdravou potravinou a tyto fazole nejsou výjimkou. Strakatá fazole pinto obsahuje velké množství bílkovin, vlákniny, řadu minerálů i vitamínů. V jídelníčku je tak ocení třeba vegetariáni či diabetici.
Použití fazole pinto
Fazole pinto můžete v kuchyni připravit na opravdu hromadu způsobů. Připravte si z fazolí pinto extra zdravou a lahodnou pomazánku např. se zeleninou a ořechy (mrkněte na naši velkou nabídku ořechů v super kvalitě). A fazole můžete zamíchat i do salátu, skvěle chutnají třeba s kukuřicí, rajčaty a paprikou.
Omáčky, zapečené, fazolová kaše jako příloha, do polévky, tam všude můžete pinto fazole využít. A v plněných burittos či Frijoles refritos (smažené fazole), se bez pinto fazolí rozhodně neobejdete.
Příprava
Nejprve fazole dobře přebereme a propereme v teplé vodě. Abychom urychlili vaření fazolí je nutné je předem namočit alespoň na 10-12 hodin (přes noc). Poté vařte v neosolené vodě 45 do změknutí. Solíme až nakonec. Pokud použijete při vaření bylinky (saturejka, kmín, fenykl, majoránka apod.), rovněž se sníží nežádoucí nadýmavý efekt.
Složení
100% Fazole barevná Pinto.
Skladování
Skladujte v suchu, chladnu a chraňte před přímým slunečním světlem.
Země původu
Ukrajina / Kanada
Parametry
Výrobce | Vital Country |