Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a zůstává tuhý i za vyšších teplot. Agar je součástí cukrárenských želé. Pomáhá vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, které při krájení dobře drží tvar. Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
128 Kč
42 Kč
Koupit za 42 Kč
AGAR 30 g WOLFBERRY
Doprava:
69 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
37 Kč
Koupit za 37 Kč
Wolfberry Agar 30 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
36 Kč
Koupit za 36 Kč
Popis
Agar od Wolfberry je výbornou a velice zdravou alternativou želatiny. Přírodní želatinový přípravek se získává z červených mořských řas. Je průhledný, bez chuti a zápachu a zůstává tuhý i za vyšších teplot. Agar je součástí cukrárenských želé. Pomáhá vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, které při krájení dobře drží tvar.
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a bez chuti. Umožňuje vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, jež při krájení skvěle drží tvar. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Použití:
- Cukrářské výrobky jako dorty, koláče apod.
- Zmrzlinové poháry
- Ovocné pasty nebo falešné ovocné paštiky
- Pružných želatinových plátků (výroba „kabátků“ pro pěny)
- Zavařeniny z ovoce a zeleniny
- Masné výrobky
Návod:
Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.
Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení:
Agar agar (Gelidium 100 %).
Balení:
30 g
Upozornění:
Může obsahovat stopy lepku. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem.
Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou želírující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium. Je průhledný, bez zápachu a bez chuti. Umožňuje vytvářet tzv. vysoké vrstvy želé, jež při krájení skvěle drží tvar. Výrobky obsahující agar jsou proto vhodné pro domácí přípravu extra vysoké vrstvy želé na dorty a zákusky.
Použití:
- Cukrářské výrobky jako dorty, koláče apod.
- Zmrzlinové poháry
- Ovocné pasty nebo falešné ovocné paštiky
- Pružných želatinových plátků (výroba „kabátků“ pro pěny)
- Zavařeniny z ovoce a zeleniny
- Masné výrobky
Návod:
Na 300 ml vody dávkujeme 1 lžičku agaru, 5 – 10 lžiček cukru (25 – 50 g), možno přidat šťávu z citronu či ovoce. Smícháme, necháme 10 minut bobtnat, pak 15 minut vaříme. Podáváme po ztuhnutí.
Pro zeleninové aspiky dáváme místo cukru 1/2 lžičky soli.
Složení:
Agar agar (Gelidium 100 %).
Balení:
30 g
Upozornění:
Může obsahovat stopy lepku. Skladujte na chladném a suchém místě. Chraňte před přímým slunečním světlem a teplem.
Parametry
Výrobce | Wolfberry |
Hmotnost | 30 g |