XinZuo na pečivo Ya B20 8"

100 %
(2 hodnocení)

Zubaté ostří, hladký řez Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už čerstvý chleba s křupavou kůrkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Při výrobě se totiž myslelo na všechno. Od kulaté rukojeti po špičku. S nožem Xinzuo® Bread B20 (8") nakrájíte pečivo: - bez drobení. - bez pomačkání. - čerstvé i ztvrdlé. Ostrost se skrývá v detailu A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do... Celý popis

Koupit za 1 699 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Zubaté ostří, hladký řez
Díky speciálně tvarované dlouhé čepeli nakrájíte jakékoliv pečivo bez drobení a mačkání. Ať už čerstvý chleba s křupavou kůrkou, tvrdé rohlíky nebo vláčnou bábovku. Při výrobě se totiž myslelo na všechno. Od kulaté rukojeti po špičku.

S nožem Xinzuo® Bread B20 (8") nakrájíte pečivo:

- bez drobení.
- bez pomačkání.
- čerstvé i ztvrdlé.

Ostrost se skrývá v detailu
A to v Xinzuo® moc dobře ví. Proto je každý nůž ručně opracovaný a taky broušený. Díky tomu se vám do ruky vždy dostane originál. Skutečně ostrý originál.

Ergonomická rukojeť z pakka dřeva perfektně padne do ruky a zabraňuje sklouznutí prstů. Jednoltivé dřevěné pláty se do sebe pod velkým tlakem laminují. Závěrečné opracování zamezuje pohlcování pachů i vlhkosti. Díky tomu všemu je pakka rukojeť odolná a pevná. A navíc nádherně vypadá. Barva je různá – od světlé až po čokoládově tmavou. Vždycky záleží na tom, jaká dřeva se pro výrobu použijí. A právě díky tomu víte, že držíte v ruce kus poctivého řemesla. Díky tomu, že žádné dva kusy nejsou stejné.
... a taky damaškové oceli
Díky typické kresbě ji poznáte na první pohled. Skládá se z mnoha vrstev, které se překládají a do sebe postupně kovají. Zkušení nožíři jsou schopni „vymalovat“ čepel přesně tak, jak chtějí. A k těm se řadí i mistři z manufaktury Xinzuo®. Navíc při výrobě využívají nejmodernější tepelně vakuové zpracování, které dodává damašku (ne)skutečnou odolnost a pevnost. Takže vydrží generace.
Pocta tradici i vynalézavosti
Manufaktura Xinzuo® má za sebou už víc než 20 let. S ničím ale nechvátají. Ví totiž, že precizní zpracování chce svůj čas. Mistrně ovládnuté řemeslo spojují s inovativními postupy a neustále posouvají možnosti. Vždy však s respektem k tradici.

A není divu. Pochází totiž z čínského Yangjiang přezdívaného „město nožů“. Po staletí se tu zkušenosti předávají z generace na generaci. Se vším, co k takovému řemeslu patří. Právě proto jsou nože Xinzuo® ručně opracované. Protože jsou na svůj původ hrdí. A protože chtějí, aby místní byli naopak hrdí na ně.
Parametry nože Xinzuo® Bread B20 (8") Jádro čepele:  10Cr15CoMoV*  Složení damaškové oceli: 66 vrstev oceli 316L Tvrdost oceli: 60 ± 2 rockwella Stupeň ostrosti: 6 až 8 N Tloušťka čepele:  2,2 mm Materiál rukojeti: pakka wood Prvky rukojeti: hladká Hmotnost: 190 g
* Složením odpovídá japonské oceli VG-10. Obsažený chrom zajišťuje pevnost, kobalt a vanad řezivost, molybden je antikorozní

Luxusní dárkové balení
Profesionální nůž Xinzuo® Bread B20 si zaslouží pořádný obal. Přijde vám tak v originální dárkové krabičce. Spolu s ním dostanete i certifikát potvrzující jeho pravost a kvalitu.

TIP: Pokud budete chtít v budoucnu nůž nabrousit, zašlete nám ho zpět v původní krabici. Ta totiž nejen dobře vypadá, ale také nůž chrání. Takže se noži při přepravě nic nestane.

Pro ostří pořád jako nové nůž:

- nikdy neumývejte v myčce na nádobí.
- nenechávejte špinavý. Po použití ho rovnou umyjte a osušte. 
- nepoužívejte na extrémně tvrdé potraviny (jako jsou mražená jídla a kosti).
- nepoužívejte k páčení a zbytečně ho neohýbejte.
- chraňte před nárazy a pády. 
- ukládejte na bezpečné místo. 
   

 
Zobrazit více

Parametry

Výrobce XinZuo