**Jablečný ocet** je zdravá náhrada klasického kvasného octa.** Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť.** Použijte ho do zálivek, na dochucení zeleninových salátů nebo do rizota. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. **Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení.** Je tedy tepelně neupravený. Jablečný ocet **má široké využití v kuchyni,** ale i třeba... Celý popis

Koupit za 96 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

**Jablečný ocet** je zdravá náhrada klasického kvasného octa.** Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť.** Použijte ho do zálivek, na dochucení zeleninových salátů nebo do rizota. Vychutnejte si ho v biokvalitě.

Nefiltrovaný a a tepelně neošetřovaný jablečný ocet v biokvalitě je vyráběn v Hoštětíně kvašením jablečného vína z vlastních zdrojů. **Vyrábí se bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení.** Je tedy tepelně neupravený.

Jablečný ocet **má široké využití v kuchyni,** ale i třeba v péči o vlasy. Při vaření se používá především do receptů studené kuchyně, ale můžete jej použít všude tam, kde klasický ocet. Poslouží jako základ na salátovou zálivku a přidá kyselý chuťový tón všude tam, kde je potřeba. Můžete jej použít i jako oplach na vlasy.

*Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím.*

**Přebytek
I mistr tesař se někdy utne. Produkt s označením Přebytek znamená, že u dodavatele nebo na skladě nastala chyba. Kvůli té je k dispozici více produktů, než kolik jich bylo v původních objednávkách, proto je zvýhodněn a určen k výprodeji.

Minimální trvanlivost do 15.5.2024.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Moštárna Hostětín
Bio ano