Octy
POPIS NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: K dochucení pokrmů. Pikantní, slaný a kyselý zároveň. Zvýrazňuje chutě a do jídla už nemusíte přidávat sůl. KALORICKÁ HODNOTA/ENERGIE (NA 100ML): 73...
Blahodárný přírodní elixír s pozitivními účinky na lidské zdraví. Hlavní aktivní složkou je kyselina octová, která dle studií může pomoci s regulací krevního cukru a snižovat...
Jablečný ocet vyráběný kvašením moštu čerstvě vylisovaného z bio jablek. Nepochází z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských...
Jablečný ocet je zdravá náhrada klasického kvasného octa. Voní po jablkách a má příjemně nakyslou chuť. Je vhodný do zálivek, nebo na dochucení zeleninových salátů nebo do...
Ocet kvasný lihový 1L v PET lahvi s oceněním Klasa. Je vhodný především pro nakládání, protože dokáže uchovat potraviny konzervované a nedopustí, aby se v nálevu množily...
Bezpečnostní upozornění GHS05 - korozivní a žíravé látky GHS07 - dráždivé látky Signální slovo: Varování Obsah nebezpečných látek Hydroxid vápenatý E256 H315 Dráždí kůži....
Kvalitních vinných octů je v Česku jako šafránu. Dochucujte pokrmy prémiovým G&G vinným bílým octem bez zvýrazňovačů chuti. Jemně kyselý vinný ocet promění obyčejná jídla...
BIO Jablečný ocet je všestranné ochucovadlo, které využijete při přípravě jídel i nápojů. Vyrábí se přirozenou fermentací jablečné šťávy. Díky následnému šetrnému zpracování...
Jablečný ocet ze šťávy celých jablek. Vyroben bez použití chemických a konzervačních přísad. Tento jablečný ocet má stupeň kyselosti 5%. Ocet jablečný 0,75 l BURKHARDT -...
jablečný ocet Celá čerstvá jablka se rozdrtí a nechají se v nádobě kvasit. Poté se obsah přecedí a získává se hustá tekutina medové až hnědé barvy, kterou známe jako jablečný...
Kávoviny Jablečný ocet bez barviv a konzervantů 1000 ml Tělu poslouží jako bohatý zdroj obsažených vitamínů a minerálů. Jablečný ocet se získává z vykvašených jablek, obsahuje...
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Ovocný ocet vyrobený z jablečné šťávy. Jablečný ocet Alnatura se vyrábí přiroznou fermantací tak, aby se zachovaly jeho přírodní...
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY Ocet kvasný ovocný, pasterovaný SLOŽENÍ Ocet kvasný ovocný ALERGENY Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Neuvádí se VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA ze zákona není...
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z...
POPIS VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA 100 G: Energetická hodnota 65 kJ/16 kcal Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g Sacharidy - z toho cukry 0,5 g 0,5 g Bílkoviny 0,1...
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo...
Vyroben fermentací ekologicky pěstovaných BIO jablek. Není filtrovaný, vařený nebo pasterizovaný, obsahuje vysoké množství živin. Obsah balení: 946 ml Složení: Koncentrovaný...
HENG SHUN ocet se vyrábí z fermentované (kvašené) rýže nebo z rýžového vína. Existuje světlý i tmavý rýžový ocet. Světlý rýžový ocet sídlí především v Japonské kuchyní ...
Bílý rýžový ocet Obecné informace Bílý rýžový ocet je jemný a mírně sladký druh octa, který se vyrábí fermentací rýžového vína. Jeho chuť je méně výrazná než u běžného octa,...
Umeocet vzniká při výrobě Umeboshi – nakládaných japonských švestiček. Kombinace slané a kyselé chuti je jedinečným chuťovým zážitkem. Ve skutečnosti se nejedná o skutečný...