Green Apotheke Fazole mungo 500 g Administrativní zařazení: Luštěnina Složení: Fazole barevná mungo - vigna zlatá Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Plastový obal Vlastnosti a výhody: Na klíčení i vaření. Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek, má vynikající chuť! Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování, čímž se významně zvyšuje obsah cenných látek. Použití: Vhodné do salátů i polévek. Klíčky mungo se nejčastěji... Celý popis
Koupit za 42 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Green Apotheke Fazole Mungo 500g
Doprava:
29 Kč
Skladem
42 Kč
Koupit za 42 Kč
Green Apotheke - Fazole mungo 500g 500g
Doprava:
69 Kč
Skladem
47 Kč
Koupit za 47 Kč
Green Apotheke Fazole mungo 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
50 Kč
Koupit za 50 Kč
Green Apotheke Fazole mungo 500g
Doprava:
69 Kč
70 Kč
Koupit za 70 Kč
Green Apotheke Mungo fazole 500 g
Doprava:
55 Kč
Skladem
65 Kč
Koupit za 65 Kč
Popis
Green Apotheke Fazole mungo 500 g
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Fazole barevná mungo - vigna zlatá
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Plastový obal
Vlastnosti a výhody: Na klíčení i vaření. Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek, má vynikající chuť! Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování, čímž se významně zvyšuje obsah cenných látek.
Použití: Vhodné do salátů i polévek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např. jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a masem.
Příprava: Mungo propláchneme a namočíme na 4 - 8 hodin do vody. Vaříme v nové vodě 25 - 45 minut do požadovaného změknutí, závisí to na stáří semen. Během vaření sbíráme pěnu z povrchu, osolíme až po uvaření.
Může obsahovat stopy lepku.
Fazole mungo jsou vhodné na klíčení i vaření. Vhodné do salátů i polévek. Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 453 kJ / 347 kcal
Tuky:
1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
62,6 g
z toho cukry:
6,6 g
Bílkoviny:
23,9 g
Sůl:
0,0038 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Administrativní zařazení: Luštěnina
Složení: Fazole barevná mungo - vigna zlatá
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Plastový obal
Vlastnosti a výhody: Na klíčení i vaření. Naklíčené mungo chutí připomíná mladý hrášek, má vynikající chuť! Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování, čímž se významně zvyšuje obsah cenných látek.
Použití: Vhodné do salátů i polévek. Klíčky mungo se nejčastěji konzumují syrové např. jako součást zeleninových salátů. Tepelně upravené mungo je vhodné do polévek i do směsí se zeleninou a masem.
Příprava: Mungo propláchneme a namočíme na 4 - 8 hodin do vody. Vaříme v nové vodě 25 - 45 minut do požadovaného změknutí, závisí to na stáří semen. Během vaření sbíráme pěnu z povrchu, osolíme až po uvaření.
Může obsahovat stopy lepku.
Fazole mungo jsou vhodné na klíčení i vaření. Vhodné do salátů i polévek. Tyto fazolky se specifickým aroma patří k nejvhodnějším plodinám k nakličování - naklíčením se významně zvyšuje obsah cenných látek.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 453 kJ / 347 kcal
Tuky:
1,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
62,6 g
z toho cukry:
6,6 g
Bílkoviny:
23,9 g
Sůl:
0,0038 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Mediate |
Bio | ne |