Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video. Miso Hatcho je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů. Má sytou chuť a tmavou barvu. Dodává tělu vitamíny, minerály a důležité enzymy. Používá se do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Je výborné na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso. Miso by nemělo projít varem, proto jej přidávejte vždy nakonec vaření. Vhodné pro vegany a vegetariány. Miso... Celý popis
Koupit za 161 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Muso Miso hatcho sója 400 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
161 Kč
Koupit za 161 Kč
Muso Miso hatcho sója 400g
Doprava:
59 Kč
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Miso hatcho sója 400g Muso
Doprava:
120 Kč
Skladem
172 Kč
Koupit za 172 Kč
MUSO Miso hatcho sója 400 g
Doprava:
89 Kč
Skladem
161 Kč
Koupit za 161 Kč
Miso hatcho sója 400 g MUSO
Doprava:
79 Kč
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Popis
Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.
Miso Hatcho je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů. Má sytou chuť a tmavou barvu. Dodává tělu vitamíny, minerály a důležité enzymy. Používá se do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Je výborné na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso. Miso by nemělo projít varem, proto jej přidávejte vždy nakonec vaření. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení : Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod k přípravě : K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):875kJ/209kcal. Tuky: 6,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 11,1 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 22,4 g. Sůl: 12,3 g
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Země původu : Japonsko.
Miso Hatcho je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů. Má sytou chuť a tmavou barvu. Dodává tělu vitamíny, minerály a důležité enzymy. Používá se do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Je výborné na přípravu marinád. Marinovat můžete zeleninu, ryby i maso. Miso by nemělo projít varem, proto jej přidávejte vždy nakonec vaření. Vhodné pro vegany a vegetariány.
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení : Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená JEČNÁ MOUKA, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).
Návod k přípravě : K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.
Kalorická hodnota/energie (na 100g):875kJ/209kcal. Tuky: 6,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 11,1 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 22,4 g. Sůl: 12,3 g
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.
Země původu : Japonsko.
Parametry
Výrobce | Muso |
Bio | ne |