Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek. Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené... Celý popis
Koupit za 68 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Amylon, a.s. Kypřící prášek do pečiva bio 150g
Doprava:
80 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
Amylon kypřící prášek do pečiva bio 150 g
Doprava:
128 Kč
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Prášek kypřicí do pečiva bez fosfátů bezlepkový 150 g BIO AMYLON
Doprava:
89 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Amylon kypřící prášek do pečiva bio 150 g
Doprava:
99 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
BIO prášek kypřicí do pečiva bez fosfátů bezlepkový - Amylon, 150 g
Doprava:
zdarma
72 Kč
Koupit za 72 Kč
Popis
Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku.
Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby – biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:
běžný kypřicí prášek– kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)
kypřicí prášek bez fosfátů– kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinných sudech– zásaditou složkou je jedlá soda– dále obsahuje jenom kukuřičný škrob v biokvalitě
Legislativní zařazení: Výrobek ze škrobu - kypřící prášek
Země původu: EU/mimo EU
Složení: Kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné. Může obsahovat stopy mléka a vajec. Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování: Skladujte v suchu
Výrobce: Amylon a.s., Ronov nad Sázavou 13582 22, Přibyslav.
CZ-BIO-001
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G:
energetická hodnota:
705kj/166kcal
tuky:
0,0g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,9g
sacharidy:
41,0g
z toho cukry:
0,0g
vláknina:
0,0g
bílkoviny:
0,1g
sůl:
15,4g
Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody
Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby – biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku:
běžný kypřicí prášek– kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů)
kypřicí prášek bez fosfátů– kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinných sudech– zásaditou složkou je jedlá soda– dále obsahuje jenom kukuřičný škrob v biokvalitě
Legislativní zařazení: Výrobek ze škrobu - kypřící prášek
Země původu: EU/mimo EU
Složení: Kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné. Může obsahovat stopy mléka a vajec. Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Skladování: Skladujte v suchu
Výrobce: Amylon a.s., Ronov nad Sázavou 13582 22, Přibyslav.
CZ-BIO-001
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/100G:
energetická hodnota:
705kj/166kcal
tuky:
0,0g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,9g
sacharidy:
41,0g
z toho cukry:
0,0g
vláknina:
0,0g
bílkoviny:
0,1g
sůl:
15,4g
Parametry
Výrobce | Amylon |