Složení: práškový citrusový pektin. Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů. Balení: 70 g - dávka až na 10 kg ovoce. Skladování: v suchu při teplotě do 25°C. Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X Země původu: ČR
Koupit za 123 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Citrusový pektin 70g - Grešík
Doprava:
59 Kč
Skladem
123 Kč
Koupit za 123 Kč
Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Citrusový pektin 70 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
118 Kč
Koupit za 118 Kč
Citrusový pektin 70g, Grešík
Doprava:
100 Kč
Skladem
109 Kč
Koupit za 109 Kč
Valdemar Grešík - Natura s.r.o. Citrusový pektin 70 g GREŠÍK
Doprava:
69 Kč
93 Kč
Koupit za 93 Kč
Popis
Složení: práškový citrusový pektin.
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Balení: 70 g - dávka až na 10 kg ovoce.
Skladování: v suchu při teplotě do 25°C.
Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X
Země původu: ČR
Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti 300 - 600 g cukru. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.
Balení: 70 g - dávka až na 10 kg ovoce.
Skladování: v suchu při teplotě do 25°C.
Výrobce: VALDEMAR-GREŠÍK - NATURA s.r.o., Saská134/60, 405 02 Děčín X
Země původu: ČR
Parametry
Výrobce | Grešík |