Vlastnosti a výhody: Jáhly, získané odstraněním semenné slupky z prosa, jsou přirozeně bezlepkové, zásadité a snadno stravitelné. Obsahují velké množství komplexních sacharidů a vlákniny, která podporuje správnou funkci trávicího systému a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Jsou také bohaté na vitamíny skupiny B a E a důležité minerály jako hořčík, draslík, železo a fosfor. Použití: Jáhly se hodí jak pro slaná, tak sladká jídla. Tradičně se používaly k přípravě pokrmů jako jahelník nebo škubánky.... Celý popis
Koupit za 68 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Grizly Jáhly 1 kg
Doprava:
49 Kč
Skladem
68 Kč
Koupit za 68 Kč
GRIZLY Jáhly 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Grizly Jáhly 1000 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
GRIZLY Jáhly 1000 g
Doprava:
29 Kč
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Grizly Jáhly 1000 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
Vlastnosti a výhody: Jáhly, získané odstraněním semenné slupky z prosa, jsou přirozeně bezlepkové, zásadité a snadno stravitelné. Obsahují velké množství komplexních sacharidů a vlákniny, která podporuje správnou funkci trávicího systému a pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi. Jsou také bohaté na vitamíny skupiny B a E a důležité minerály jako hořčík, draslík, železo a fosfor.
Použití: Jáhly se hodí jak pro slaná, tak sladká jídla. Tradičně se používaly k přípravě pokrmů jako jahelník nebo škubánky. Mohou být smíchány s čerstvým či sušeným ovocem (například švestky, meruňky, brusinky), ořechy (mandle, kešu, para ořechy) nebo semínky (lněné, chia, slunečnicové). Existuje mnoho variant přípravy. Můžete je ochutit kakaem, medem nebo sirupem pro sytou a výživnou snídani nebo svačinu. Na slano mohou být podávány jako příloha s bylinkami a česnekem nebo sušenými rajčaty. Lze z nich také připravit hlavní chod kombinací s restovanou zeleninou nebo masem.
Způsob přípravy: Před vařením je doporučeno jáhly spařit horkou vodou. Nejprve je dobře propláchněte a poté vařte v osolené vodě v poměru 1:2 zhruba 15-20 minut, dokud se voda nevsákne. Pro sladké recepty můžete jáhly vařit v mléce, čímž získají jemnou krémovou konzistenci.
- Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
- Složení: 100 % jáhly
- Země původu: Rusko, Ukrajina
- Skladování: Uchovávejte na tmavém, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuově balené v PP obalu (při přepravě může dojít k rozvakuování, které však neovlivní kvalitu produktu).
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1474 kJ / 348 kcal
Tuky: 1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 71 g
- z toho cukry: 0,7 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 0,02 g
Použití: Jáhly se hodí jak pro slaná, tak sladká jídla. Tradičně se používaly k přípravě pokrmů jako jahelník nebo škubánky. Mohou být smíchány s čerstvým či sušeným ovocem (například švestky, meruňky, brusinky), ořechy (mandle, kešu, para ořechy) nebo semínky (lněné, chia, slunečnicové). Existuje mnoho variant přípravy. Můžete je ochutit kakaem, medem nebo sirupem pro sytou a výživnou snídani nebo svačinu. Na slano mohou být podávány jako příloha s bylinkami a česnekem nebo sušenými rajčaty. Lze z nich také připravit hlavní chod kombinací s restovanou zeleninou nebo masem.
Způsob přípravy: Před vařením je doporučeno jáhly spařit horkou vodou. Nejprve je dobře propláchněte a poté vařte v osolené vodě v poměru 1:2 zhruba 15-20 minut, dokud se voda nevsákne. Pro sladké recepty můžete jáhly vařit v mléce, čímž získají jemnou krémovou konzistenci.
- Administrativní zařazení: Obiloviny a výrobky z nich
- Složení: 100 % jáhly
- Země původu: Rusko, Ukrajina
- Skladování: Uchovávejte na tmavém, chladném a suchém místě.
- Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuově balené v PP obalu (při přepravě může dojít k rozvakuování, které však neovlivní kvalitu produktu).
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1474 kJ / 348 kcal
Tuky: 1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 71 g
- z toho cukry: 0,7 g
Bílkoviny: 13 g
Sůl: 0,02 g
Parametry
Výrobce | Grizly |
Hmotnost | 1000 g |
Druh | jáhly |