Základní surovinou při výrobě tohoto balsamikového octa jsou jablka z vyhlášených sadařských oblastí v Jižním Německu. Jablka jsou vylisována a čerstvá šťáva se nechá zfermentovat na jablečný ocet. Ten získává typickou středomořskou chuť balsamika během následného zrání. Plnost chuti a snížení kyselosti je dosaženo přidáním zahuštěné jablečné šťávy. Jablečný balsamikový ocet má velmi příjemnou sladko-kyselou chuť, která se velmi dobře hodí k lehce nahořklým salátům jako je např. čekanka. Kromě zeleninových... Celý popis

Koupit za 105 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Základní surovinou při výrobě tohoto balsamikového octa jsou jablka z vyhlášených sadařských oblastí v Jižním Německu. Jablka jsou vylisována a čerstvá šťáva se nechá zfermentovat na jablečný ocet. Ten získává typickou středomořskou chuť balsamika během následného zrání. Plnost chuti a snížení kyselosti je dosaženo přidáním zahuštěné jablečné šťávy. Jablečný balsamikový ocet má velmi příjemnou sladko-kyselou chuť, která se velmi dobře hodí k lehce nahořklým salátům jako je např. čekanka. Kromě zeleninových salátů jej používáme také do ovocných salátů, k dochucení drůbeže a ryb a k ovonění desertů. Jahody lehce pokropené jablečným balsamikem jsou vynikající.

OBJEM: 330 ml
ZEMĚ PŮVODU: Německo
SLOŽENÍ: zahuštěná jablečná šťáva, jablečný ocet. Obě složky pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje žádné alergeny ani jejich stopy.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 ML:

Energetická hodnota
851 kJ/203 kcal

Tuky
0 g

z toho nasycené mastné kyseliny
0 g

Sacharidy
45 g

z toho cukry
43 g

Bílkoviny
0 g

Sůl
< 0,01 g

NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kvasný jablečný ocet ochucený. Obsah přírodní kyseliny octové: 5 %. Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě. Chraňte před mrazem.
UPOZORNĚNÍ: Obal můžete vrátit na jednom z našich odběrních míst nebo v jakékoli prodejně, kde vedou džusy značky Beutelsbacher.

DE-ÖKO-007
Zemědělská produkce EU
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Beutelsbacher